Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Cu totii cunoastem importanta luminii naturale pentru sanatatea noastra, acesta fiind, prin urmare, unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare in amenajarea locuintei, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre camera copilului.
Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor
Misiunea Fakro de a aduce lumina naturala, aer curat si siguranta in toate casele a fost indeplinita inca o data cu succes prin realizarea unui proiect inedit in orasul Ede din centrul Olandei.

Va spunem povestea unei vechi baraci militare apasate de vreme, care astazi a devenit un minunat centru de zi pentru copii, inundat de zambete si energie.

Pentru realizarea proiectului "Prins Vleermuis", provocarea pentru Fakro a fost transformarea acoperisului vechii baraci intr-o sursa de lumina naturala esentiala pentru dezvoltarea sanatoasa a celor mici (deoarece lumina naturala stimuleaza capacitatea de concentrare si previne starile de oboseala) .

Pentru a raspunde nevoii de lumina naturala si de aer curat din abundenta in interiorul cladirii, am folosit ferestrele de mansarda Fakro FTU-V U3 Z-Wave, ferestre electrice dotate cu transformator, cu senzor de ploaie si cu telecomanda pentru operarea usoara de la distanta. Geamul termoizolator U3 ajuta la economisirea energiei prin limitarea pierderilor de caldura, in timp ce sistemul topSafe ofera rezistenta sporita la efractie.

Asadar, micii locuitori ai orasului Ede se bucura acum de un nou spatiu dedicat jocului, studiului si dezvoltarii sanatoase.
Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor
Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA
Lucru în România