Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Continuă proiectele tale, în siguranţă, cu PIATRAONLINE

In aceste zile, preocuparea PIATRAONLINE este siguranta fiecaruia dintre noi, atat pentru echipa, cat si pentru clientii companiei, motiv pentru care PIATRAONLINE va functiona in regim de stare de urgenta. Acest lucru inseamna ca showroomul va ramane deschis, insa vor fi luate toate masurile necesare pentru a asigura un mediu cat mai sigur si este incurajata comunicarea online (e-mail, chat si telefon).
Continuă proiectele tale, în siguranţă, cu PIATRAONLINE

Contextul social actual nu trebuie sa ne impiedice sa "inghetam" toate proiectele, ci sa ne asiguram ca luam masurile de siguranta recomandate.

 

Acestea fiind spuse, PIATRAONLINE a dat startul amenajarilor de primavara. Spatiul exterior al casei tale poate fi amenajat intr-un mod aparte, indiferent de dimensiunea acestuia, asa ca este momentul sa profiti de reducerile de primavara si sa achizitionezi piatra naturala favorita pentru curtea ta.

Daca vrei sa iti amenajezi spatiul exterior, o poti face cu produsele puse la dispozitie de catre PIATRAONLINE, si anume: panelurile din ardezie Indian Autumn, travertinul Kashmir Cross Cut cu finisaj antichizat, marmura Catania Cream Rizata si panelul din marmura Catania Cream, travertinul Classic Cross cu finisaj antichizat, varianta economy si travertinul Latte scapitat si polisat.

Printre aceste produse se numara si travertinul Classic Cross Cut cu finisaj antichizat, un produs cu o cromatica calda, exotica, care se poate folosi la placarea soclului casei, fatadei, gardurilor si la exacutarea de chenare decorative pentru ferestre sau usi. Aspectul antichizat al acestei pietre confera individualitate spatiului, indiferent de destinatie. Un "must-have" in amenajarea ta.

Un alt produs cu reduceri de primavara este travertinul Kashmir Cross Cut French Pattern Set Antichizat, un travertin palid si linistit. Acest produs este destinat placarilor de pardoseli, iar grosimea de 3 cm indica posibilitatea de a-l folosi pentru amenajari exterioare cu trafic pietonal (terase, margini de piscina, intrari, scari, alei).

De ce sa alegem piatra naturala?

Atunci cand vorbim despre estetica si rezistenta, piatra naturala reprezinta o varianta eleganta, care nu se va demoda niciodata si care va rezista foarte bine in timp. Indiferent pentru ce tip de amenajare optezi (alei, soclul casei, terase, pavaje), piatra naturala nu te va dezamagi si va arata minunat in amenajarea ta exterioara.

Chiar daca este o perioada mai dificila acum, lucrurile nu ar trebui sa stagneze, iar in momentele dificile, este indicat sa ne continuam activitatile si proiectele, chiar daca trebuie sa ne luam masuri de precautie. Acest lucru ne ajuta pe mai multe planuri.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania. De peste 10 ani, compania cu sediul in Aleea Teisani, numarul 137A selecteaza si importa cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii, devenind un generator de inspiratie.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE