Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Construieste si transforma o masa speciala

Construieste si transforma o masa speciala

De ce n-ar fi mobilierul usor de personalizat, nu numai pentru a se potrivi cu spatiul si modul de viata, dar si pentru a satisface pornirile noastre creative? Multiple este un sistem modern si inteligent de construire a unei mese, creat de designerul Raphael Charles, care face asamblarea piesei de mobilier usoara si distractiva folosind stalpi din lemn magnetici care se pot lipi in diverse configuratii.


Stalpii de lemn de aceeasi lungime sunt vopsiti negru si apoi magnetizati, lasand capetele acestora brute si naturale. Acesti stalpi pot fi grupati impreuna in orice forma va puteti imagina. Masa pe care o construiti poate sa aiba o forma geometrica sau sa fie amorfa, oricum ar fi obtineti o suprafata mare plata strapunsa de golurile dintre barne. Puteti sa construiti aceasta masa chiar si in jurul unei lampi, a unei coloane arhitecturale sau altui element din casa.

 

Acest sistem sculptural distractiv este doar unul din multele design-uri de mobilier modern care se poate adapta la nevoile beneficiarului permitand amenajarea usoara a spatiilor de interior atat practic cat si creativ. 

 

 

 

foto: http://weburbanist.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva