Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Construcții de viitor cu produse de calitate de la Tubimax

Doriți să construiți ceva bun în prezent, dar care să fie relevant și pe viitor? Sunteți pe drumul cel bun! Totul începe de la o simplă dorință...

Construcții de viitor cu produse de calitate de la Tubimax

Este ceva normal să gândiți în perspectivă, mai ales dacă aveți resursele necesare în prezent (sau măcar puterea de muncă). În lumea construcțiilor, este eminamente esențial ca lucrarea să fie construită cât mai bine pentru a fi utilă pe viitor.

De exemplu, dacă vreți să construiți un sistem de canalizare, ar fi bine să folosiți tuburi corugate. De ce? Pentru că au o durată de viață de minim 50 de ani, astfel că nepoții dumneavoastră vă vor pomeni de bine... Amprenta dumneavoastră se vede în calitatea lucrurilor făcute!

Poate spuneți că nu aveți timp să construiți exact ca la carte, ci doriți doar ca treaba să fie făcută cât mai rapid. Ați accepta ca cineva să vă construiască un sistem de drenaj după ce spune că va face o lucrare într-un timp foarte scurt, dar să nu vă așteptați la calitate? Probabil că n-ați mai sta la discuții...

 

Viitorul se construiește în prezent!

 

Mentalitatea lui „Aici și-acum!”

 

Cel mai probabil ați întâlnit oameni care spun că vor totul de-a gata, unii chiar nici nu se mai sinchisesc să-și construiască o casă, ci o cumpără direct la cheie. Ce tip de om e cel care vrea totul aici și-acum? Unul răsfățat... Există adulți răsfățați? Probabil doar adulți „neterminați”, rămași la stadiul de copil.

Când aveți dorința de a construi ceva durabil, bun, calitativ, inovator, cu siguranță aveți nevoie și de un pic de rădare. Trebuie să știți că lucrurile nu se-ntâmplă peste noapte. Orice lucru frumos și durabil se realizează în timp, nu la clipeală!

Tehnologia are un impact negativ în viața omului, de își dorește de toate aici și-acum? Din moment ce suntem la un click distanță de aproape orice informație, e de la sine înțeles faptul că tehnologia distruge, oarecum, nivelul de răbdare a omului.

În cât timp s-au construit piramidele din Egipt? Dar cele 7 minuni ale lumii? Știați că opera lui Constantin Brâncuși, Coloana Infinitului de la Târgu Jiu, a fost realizată într-un an? Lucrarea s-a început în septembrie 1937 și a fost finalizată în octombrie 1938. Merită precizat și faptul că în 1920, Constantin Brâncuși a realizat prima variantă a Coloanei Infinitului din lemn de stejar, iar lucrarea avea 7 metri. Cât timp i-a luat? 3 zile.

Este foarte important de conștientizat că lucrurile mari și frumoase nu se pot întâmpla (mai deloc) aici și-acum. Din 1920 până în 1938 e o viață de om. Practic, după 18 ani (majoratul, nu-i așa?), Constantin Brâncuși a reușit să aibă varianta finală a unei opere de artă apreciată în toată lumea. Ne bucurăm să știm că și în ziua de azi mai există oameni care construiesc pentru viitor!

 

Experiența trebuie să-și spună cuvântul

 

Întotdeauna, dar absolut întotdeauna, experiența trebuie să-și spună cuvântul, mai ales dacă vorbim de construcții. Nu degeaba există specialiști! Bineînțeles, facem rabat de la „dorei”. Cum apar specialiștii (adevărați)? Numai și numai în urma unor experiențe sau mai bine zis (scris) după un anumit interval de timp, când dovedesc că au o creștere progresivă și calitativă în tot ceea ce realizează.

Specialistul are voie să greșească? Din moment ce este deja specialist, înseamnă că a greșit în trecut. Deci trecutul e plin de experiențe negative. Ce contează acum? Prezentul. De ce? Pentru un viitor mai bun.

Țările dezvoltate au dat mai mereu tonul la dezvoltarea infrastructurii. Chiar și blocurile sau acele blocuri înalte (zgârie-nori) au apărut prima dată tot în țările dezvoltate.

De ce au construit astfel de blocuri înalte cu sute de apartamente? S-au gândit în perspectivă la viitor! Au știut că populația va crește, iar marile orașe nu aveau prea mult spațiu pentru a construi, de exemplu, 100 de blocuri cu 5 etaje. Nu sunt mai utile 10 blocuri cu 100 de etaje? Așa apar inovațiile...

Referitor la blocuri, știți care a fost prima cea mai înaltă clădire din București (clădire impozantă, nu orice clădire...)? Blocul-turn „Gioconda”, construit în 1959, compus din 18 etaje (plus parter). Care este astăzi cea mai înaltă clădire din București? Sky Tower, dată în folosință în 2012.
Un bloc-turn nu se construiește peste noapte! Experiența trebuie să-și spună cuvântul în astfel de cazuri, dar mai ales răbdarea! Nu a construit nimeni un bloc-turn cu mentalitatea lui „Aici și-acum!”.

Când vine vorba de experiență și răbdare, noi, cei de la TUBIMAX, oferim materiale de calitate pentru realizarea proiectelor de calitate! Aveți nevoie de tubulatură pentru proiectul dumneavoastră? Vă recomandăm să vizitați pagina noastră de „Produse”. Pentru mai multe detalii și ofertă de preț, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561.

 

Tehnologia nu-i făcută să reziste!

 

Oare tehnologia este făcută să reziste? Ce facem atunci cu schimbările care au loc periodic? Cei de la Davos (Forumul Economic Mondial) spuneau în 2020 că ne aflăm în a 4-a revoluție industrială. Înseamnă că tehnologia nu-i făcută să reziste, ci evoluează în mod constant (sau ciclic).

E drept că tehnologia se construiește pe ceva existent, deci la bază va fi întotdeauna ceva vechi. De exemplu, în lumea programatorilor, limbajul de programare Python are la bază limbajul C++, care la rândul său este creat după structura limbajului C. Pare la fel ca la construcția unei case, unde totul se construiește pe fundație. Orice casă, oricât ar fi de „inteligentă”, are nevoie de o fundație!

Nu e ceva rău ca tehnologia să avanseze. Ca idee, când auzeam înainte structura „material de plastic”, știam din start că materialul respectiv nu este deloc rezistent. Ei bine, în ziua de astăzi, la ce tehnologie avem la dispoziție, există materiale de plastic rezistente. Chiar și materiale de construcții? Absolut!

Construcții de viitor cu produse de calitate de la Tubimax

Tuburile corugate sunt compuse dintr-un material de plastic numit polietilenă de înaltă densitate cu pereți dubli (HDPE/PEHD). Cum poate fi rezistent acest tip de plastic? Datorită formei corugate pe care o are la exterior. Tubul corugate este format din două componente unite prin co-extrudare, astfel că partea exterioară are niște creste distribuite în spirală, lucru care avantajează tubul să fie rezistent la șocuri și la presiune. Nu doar că oferă o rezistență mecanică, ci dispun și de o rezistență chimică (rezistă la „atacul” compușilor chimici din sol). Vă recomandăm țevi corugate din clasa de rezistență SN4!

Ce ziceți de aceste tuburi corugate? Sunt utile din mai multe puncte de vedere, nu doar pentru că sunt rezistente și au o formă corugată, fapt ce le oferă și o ușoară flexibilitate...

Orice meseriaș și-ar dori să lucreze cu materiale rezistente, flexibile și ușoare, nu-i așa? N-are rost să amintim că la ora actuală se lucrează la materiale cu memorie. Cum vine asta? Materialul folosit poate fi modelat în tot felul de forme, iar după un timp, acesta revine la forma inițială. E drept că trebuie să fie și util în domeniul construcțiilor, dar tehnologia este făcută cu scopul de a aduce progres, nicidecum să stagneze (stagnarea înseamnă regres).

 

Viitorul sună bine?

 

Într-o lume în care automatizarea este prezentă în aproape toate procesele, iar inteligența artificială face „ravagii”, cât de plăcută este melodia viitorului? Există armonie în lucruri automatizate și repetitive?

Automatizarea nu ar trebui să sperie pe nimeni! Într-un fel, este obositor pentru om să facă niște acțiuni repetitive doar așa din automatism sau reflex. Omul are nevoie să gândească, iar dacă un robot i-ar lua locul în sarcinile repetitive, ar fi un pas înainte.

De exemplu, dacă aveți de construit un sistem de drenaj, nu mai bine puneți un robot să facă șanțurile în curte? Dumneavoastră trebuie doar să supravegheați ca totul să fie în parametri optimi și să nu sape unde nu trebuie, iar ulterior să instalați sistemul. Sau ați putea colabora direct cu robotul, iar acesta să facă sistemul de drenaj în funcție de instrucțiunile dumneavoastră. E drept că robotul nu poate fi numit prietenul omul (cum e câinele pentru om), dar este o unealtă care nu merită neglijată.

Dar cum ar suna viitorul dacă astăzi ați face planuri concrete? Un plan are nevoie de timp pentru analiză, apoi de un buget și în final de implementare. Orice familie își dorește să facă mici (sau mari) modificări în gospodărie. Omul care dorește să construiască se gândește la viitor, dar nu e suficient.

Pentru a „scrie” o partitură armonioasă pentru viitor, este nevoie de calitate. Tradus pentru domeniul construcțiilor, e nevoie de materiale de calitate! Noi vă oferim tuburi corugate de calitate în orice cantitate!

Poate spuneți că vreți calitate, nu cantitate. Ei bine, un singur tub corugat este de calitate. De câte tuburi corugate aveți nevoie? Vă oferim calitate în orice cantitate! Este un lucru înțelept să folosiți materiale de calitate atunci când construiți ceva. Vă doriți un proiect durabil, nu-i așa? Acest lucru se-ntâmplă cu materiale de calitate!

Viitorul este necunoscut și e bine să fie așa. Partea bună este că poate fi oarecum previzibil. Preferați să construiți o casă pe stâncă (sau în vârf de deal), decât o casă la malul mării, știind că este o zonă cu inundații grave o dată la 10 ani? Cu siguranță veți construi pe stâncă. Asta înseamnă că pe viitor, casa dumneavoastră va fi ferită de orice inundație.

E bine să gândiți în perspectivă pentru viitor! Este și mai bine să construiți în prezent pentru viitor! Cât timp aveți energie și curaj, puteți să vă înhămați la lucruri mari! Ulterior, puteți să dați sfaturi celor tineri și să le arătați că se poate...

 

Construiți în prezent pentru viitor!

 

Dacă tot aveți de gând să construiți ceva, atunci cel mai înțelept lucru este să construiți în prezent pentru viitor! Cum? Folosind materiale de calitate!

Românul își dorește să aibă de toate în propria țară, mai ales drumuri, autostrăzi, spitale, locuri de joacă pentru copii, dar toate acestea să fie de calitate... Chiar dacă ceea ce construiți nu are viață, este important să protejeze viața celor care beneficiază de construcție!

O lucrare cu materiale îndoielnice (de o calitate slabă, precară), pune viața în pericol oricărui om care intră în contact cu acea construcție. Nu mai bine evităm tragediile?

Nu vă zgârciți la materiale! Noi, de exemplu, vă oferim tuburi corugate, care sunt o soluție mai ieftină decât ce există pe piață, per ansamblu, dacă luăm în calcul transportul și utilajele pentru manipulare și instalare. Cu siguranță există și alte tipuri de materiale la prețuri accesibile, care să fie și calitative...

Aviz meseriașilor: dacă pentru gospodăria proprie doriți să aveți materiale de calitate (prin urmare, un proiect de succes), atunci recomandați și clientului să folosească produse calitative! Nu-i așa că vă e mai ușor să lucrați cu materiale de calitate? Parcă prea mulți nervi au consumat românii din cauza materialelor de slabă calitate...

Prevenția este cel mai bun medicament! Nu trebuie să se supere nimeni și nimeni nu trebuie acuzat de o lucrare făcută doar de „mântuială”. Dacă puteți să faceți ceva bun, atunci treceți la treabă!

Și noi putem contribui la viitorul copiilor și nepoților noștri. Cum? Prin dezvoltarea infrastructurii folosind materiale de calitate. Întotdeauna tonul se dă acasă, nu?

Viitorul sună bine dacă avem o mentalitate sănătoasă, dacă suntem răbdători, perseverenți și harnici. Românul este harnic, uneori perseverent, dar rareori „îmbrăcat” cu răbdare.

Noi, la TUBIMAX, ne dorim să fim de folos pentru toți românii, astfel că putem să vă livrăm orice produs de tubulatură, în orice cantitate și la orice diametru aveți nevoie, cu livrare oriunde în țară! Avem parteneri în puncte cheie din țară, deci putem să ne onorăm clienții și cu transportul.

Fie vorba între noi, infrastructura României oricum se va dezvolta. Timpul și calitatea lucrărilor realizate pe teritoriul României sunt principalii „dușmani” ai românilor. „Cu răbdarea treci marea” spune un vechi proverb... Dacă avem răbdare și materiale calitative, atunci cu siguranță fiecare cetățean va putea să-și facă partea începând cu propria gospodărie.

Cu tuburile corugate, în special cele cu diametre mari, puteți să mutați Dunărea... Nu promitem „marea cu sarea”, dar o conductă gigant din tuburi corugate nu este un lucru imposibil.

Dacă aveți nevoie de tubulatură sau de accesorii ce țin de proiecte de tubulatură, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro. Vă mulțumim!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.