Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Căutați tuburi corugate pentru proiectul dumneavoastră?

Tuburile corugate sunt potrivite pentru orice proiect care necesită tubulatură! Știați că noi, cei de la TUBIMAX, vă oferim tuburi corugate în orice cantitate, la orice dimensiune (diametru), cu livrare direct la domiciuliu? Dacă sunteți în România, vă livrăm tuburile corugate direct la dumneavoastră acasă!

Căutați tuburi corugate pentru proiectul dumneavoastră?

Tuburile corugate sunt perfecte pentru proiectele de calitate!

 

Tuburi corugate de calitate

 

Tuburile corugate sunt la mare căutare datorită calității lor. Oricine caută materiale de calitate, corect?
Conform producătorilor, tuburile corugate au o durată de viață de minimum 50 de ani. E mult, e puțin? E suficient! Nepoții dumneavoastră vă vor pomeni de bine pentru că ați făcut o lucrare de calitate.

Bineînțeles că este foarte important ca întreaga lucrarea să fie executată ca la carte, în parametri optimi, pentru o durată cât mai îndelungată. Vă recomandăm să apelați la un specialist în caz că nu vă pricepeți la instalarea tuburilor corugate. Numai bine, cu această ocazie, învățați și un pic de meserie...

Apropo de specialiști, vă oferim consultanță dacă achiziționați tuburi corugate de la noi! Ne dorim clienți mulțumiți, cu proiecte finalizate într-un timp rapid (de aceea livrăm oriunde în țară) și o relație rezistentă (de durată), la fel ca produsele pe care vi le punem la dispoziție!

 

Tuburi corugate din polietilenă de înaltă densitate

 

Tuburile corugate pe care vi le oferim sunt dintr-un material de plastic... Nu vă faceți griji pentru că acest tip de plastic este unul rezistent. Tuburile sunt compuse din polietilenă de înaltă de densitate (HDPE/PEHD) cu pereți dubli.

În secolul vitezei, unde toate se-ntâmplă pe repede-nainte și se dorește la secundă (sau la clipeală), tehnologia ne permite să oferim materiale de construcție dintr-un plastic calitativ și rezistent.

Nu trebuie să fie un secret faptul că tuburile corugate din plastic sunt la mare căutare. Avantajele (și beneficiile) de care dispun, le propulsează în față...

 

Țeavă corugată 800 SN4
Țeavă corugată 800 SN4

Tuburi corugate rezistente

 

Există mai multe tipuri de rezistență pentru tuburile corugate. Noi vă oferim tuburi corugate din clasa de rigiditate inelară SN4, dar și din clasa de rigiditate inelară SN8. Prețul pentru două tuburi corugate la același diametru poate să difere datorită rezistenței.

Vă recomandăm să alegeți materiale calitative, mai ales pentru că în domeniul construcțiilor, calitatea este mereu pe primul loc (sau ar trebui să fie). Decât să faceți ceva de „mântuială”, mai bine nu faceți! Dacă nu construiți ceva calitativ, mai bine nu vă apucați... Treaba asta o știți dinainte, mai ales în momentul în care alegeți tipurile de materiale pentru proiect...

Tuburile corugate sunt rezistente atât din punct de vedere mecanic (adică sunt rezistente la presiune, șocuri, intemperii), cât și din punct de vedere chimic (nu suferă din cauza microorganismelor). Ce ziceți de acest mare avantaj? Este un avantaj cu greutate în vederea deciziei de achiziție...

Ne bazăm foarte mult pe calitatea acestor tuburi, de aceea ne dorim ca toată lumea să beneficieze de tuburile corugate. Oricum, România este în plină dezvoltare, deci nu va mai dura mult până când infrastructura va fi complet înlocuită și modernizată cu tubulatură de calitate.

Un mare avantaj al tuburilor corugate este flexibilitatea!

Țeavă corugată 800 SN8
Țeavă corugată 800 SN8

Tuburi corugate flexibile

 

Nu sună un pic „idealist” ca un material să fie rezistent și în același timp flexibil? Oare chiar e posibil? Absolut! Nu vă imaginați că este flexibil ca un fir de plastic sau ca o pană...

Tuburile corugate sunt ușor flexibile (suficient de flexibile pentru manipulare), iar acest lucru vă ajută foarte mult la depozitare și instalare. Visul oricărui constructor este să lucreze cu materiale rezistente și flexibile...

Dumneavoastră știți mai bine unde aveți nevoie de aceste tuburi și cât de prielnică este zona pentru instalare. Noi vă recomandăm să aveți un șanț cât mai neted și să respectați specificațiile proiectului.

E-adevărat că tuburile corugate sunt mai potrivite pentru că se pliază pe suprafața terenului (chiar dacă nu-i drept), dar dacă aveți un șanț neted, atunci eliminați orice eventuală problemă în caz că folosiți alte tipuri de tuburi.

Datorită formei corugate (crestată la exterior în spirală), tuburile corugate sunt flexibile. Știați că un tub corugat este format din două componente unite prin co-extrudare? Partea de la exterior este responsabilă cu rezistența (datorită formei crestate în spirală), iar partea de la interior este netedă și ajută la transportul fluidelor.

Încă ceva: tuburile corugate sunt ușoare!

 

Tuburi corugate ușoare

 

Dacă un material este rezistent, flexibil și ușor, atunci ar trebui să fie imediat cumpărat... Astfel de materiale ar trebui să fie mai rare decât aurul. Totuși, nu trebuie să exagerăm pentru că există astfel de materiale de construcții în secolul tehnologiei, unde „sunt de toate pentru toți”.

Faptul că tuburile corugate sunt ușoare vă ajută foarte mult la manipulare. Dacă ați folosi alte tipuri de tuburi, cum ar fi cele din beton armat sau metal, atunci ați avea nevoie de utilaje specifice pentru manipularea lor.

În schimb, pentru tuburile corugate, mai ales cele cu diametre mici și medii, e suficient ca un om (maxim doi) să pună mâna pe ele și să le așeze unde doresc...

Nu doar tuburile corugate sunt ușoare, ci și prețul este mult mai ușor. De ce? Imaginați-vă costurile care implică transportul, manipularea, depozitarea și instalarea tuburilor din beton armat. E drept că sunt mai rezistente decât tuburile corugate, dar per ansamblu, dacă trageți linie, costurile tuburilor corugate sunt mai mici, iar per total (ca timp de instalare și utilizare, plus recondiționare sau reparare), sunt mai eficiente.

Vă invităm cu drag să citiți articolul „Cum se transportă și se depozitează țevile corugate?”. Merită!

Până la urmă, în construcții trebuie să fiți eficienți, nu-i așa? Noi vă oferim tuburi corugate pentru eficiența proiectului dumneavoastră!

 

Tuburi corugate eficiente

 

Aveți nevoie de un proiect eficient? Dacă folosiți tuburile corugate, proiectul va fi cu siguranță eficient!

Datorită avantajelor pe care le oferă, și anume; rezistență, flexibilitate și greutate ușoară, tuburile corugate pot reprezenta soluția optimă pentru proiectul dumneavoastră!

La TUBIMAX punem accentul pe eficiență, iar tuburile corugate au eficiență maximă, mai ales pentru că oferă etanșeitate și sunt foarte bune drept conducte. Știați că tuburile corugate sunt utile și pentru transportul gazelor, nu doar pentru transportul fluidelor?

Cu cât un produs este mai eficient, cu atât mai mult este mai de dorit, nu-i așa? Ei bine, tuburile corugate sunt eficiente și pentru că acoperă o gamă largă de utilizare.

Vă doriți modernizarea, repararea sau construirea unui sistem eficient de canalizare? Înseamnă că aveți nevoie de tuburi corugate!

 

Tuburi corugate pentru sisteme de canalizare

 

Sistemul de canalizare reprezintă un subiect sensibil atât pentru gospodăriile personale, cât și pentru clădirile industriale. Chiar și administrațiile locale se confruntă cu tot felul de probleme când vine vorba de sistemele de canalizare ale blocurilor...

Vă punem la dispoziție tuburi corugate de dimensiuni mici și medii dacă vă doriți construirea unui sistem de canalizare pe distanță scurtă, iar pentru distanțe lungi vă oferim tuburi de dimensiuni mari.

În centrele orașelor mari, veți găsi foarte multă tubulatură de dimensiuni mari. De exemplu, în orașe precum Oradea, Sibiu, Brașov, Timișoara, București, există tuburi din beton armat de dimensiuni mari, unele foarte vechi. Cel puțin în Oradea, recent, au fost înlocuite...

E drept că trebuie să fiți atenți când faceți sisteme de canalizare și să vă asigurați că totul este sută la sută etanș. Într-o lume poluată din toate direcțiile, o nouă poluare a solului poate fi fatală... Susținem calitatea și de-aceea vă punem la dispoziție materiale de calitate!

La ce se mai folosesc tuburile corugate? Printre altele, la sistemele de drenaj!

 

Tuburi corugate pentru sisteme de drenaj

 

Tuburile corugate reprezintă o soluție foarte bună când vine vorba de construirea sistemelor de drenaj. Dacă țineți la fundația casei, dar și la calitatea solului (fie din curte, fie din grădină), atunci aveți nevoie neapărat de un sistem de drenaj.

Ce este un sistem de drenaj? Este un sistem de tuburi care transportă apa pluvială la colectoare (de obicei amplasate în afara locuinței, dar pot fi și în curte, depinde foarte mult de lungimea curții). Practic, eliberează solul de „presiunea” apei.

În caz că nu aveți un sistem de drenaj, riscați să vă „stricați” fundația, iar solul să fie făcut „praf și pulbere”. La ce mai e bun un sol veșnic îmbibat cu apă? Ce calitate mai oferă o fundație care „ține” apa? Tuburile corugate vă pot fi de mare folos și în acest caz!

Sunt mai multe metode prin care puteți să faceți un sistem de drenaj, dar dacă vă doriți să construiți unul ca la carte, vă recomandăm să folosiți material geotextil prima dată, apoi să puneți „patul” aferent de nisip și pietre (rotunjite), iar tuburile corugate să fie și ele învelite într-un material geotextil. La final, toată lucrarea să fie înfășurată în materialul geotextil (pus la început) și se poate tasa (acoperi) totul fără nicio problemă.

Un sistem de drenaj calitativ va fi util nepoților-nepoților-nepoților dumneavoastră... Plus că va conta mai mult să aveți un somn odihnitor știind că ați construit proiecte calitative de durată!

Doriți să vă securizați instalația electrică? Tuburile corugate sunt bune și pentru protejarea cablurilor electrice!

 

Tuburi corugate pentru protecția cablurilor electrice

 

Este foarte bine să gândiți pe termen lung și să construiți totul la o calitate maximă! Nu este neapărat nevoie să faceți de la zero din moment ce aveți deja tubulatură, dar e bine să vă asigurați că totul este de calitate. Dacă aveți un proiect calitativ, atunci lucrările de mentenanță sunt nesemnificative...

Dacă doriți să vă protejați cablurile electrice, vă recomandăm tuburile corugate cu diametre mici. Fie că vreți să protejați cablurile electrice din sol sau din perete, tuburile corugate vă pot fi de ajutor!

Tuburile corugate pentru protecția cablurilor electrice vin sub forma de colaci și au lungimea fie de 25, fie de 50, fie de 100 de metri. De asemenea, sunt incluse mufe și garnituri pentru o îmbinare perfectă. În plus, trebuie să țineți cont și de firul de tragere (atenție să nu-l „pierdeți”).

Așadar, tuburile corugate sunt potrivite pentru orice proiect?

 

Tuburi corugate pentru orice proiect

 

Spuneți dumneavoastră tipul de tubulatură de aveți nevoie, iar noi vă oferim ceea ce aveți nevoie! Nu oricum, ci în orice cantitate, la orice dimensiune și cu livrare direct la dumneavoastră acasă dacă vă aflați pe teritoriul României!

Doriți să faceți construiți un sistem de canalizare eficient, calitativ și durabil? Tuburile corugate reprezintă o soluție pe care trebuie să o luați neapărat în calcul!

Vreți să construiți un sistem de drenaj pentru transportul apei pluviale? Vă punem la dispoziție tipuri de tuburi corugate din care să alegeți ce este mai bine pentru proiectul dumneavoastră! Vă oferim tuburi corugate din clasa de rezistență SN4, dar și SN8!

Puteți să vedeți mai multe tipuri de tuburi corugate pe pagina noastră de produse, „Țeavă corugată SN8”. Dacă nu găsiți pe site tuburile la dimensiunea (lungimea, diametrul) pe care o căutați, vă rugăm să luați legătura cu noi și vă putem ajuta!

Aveți nevoie de tubulatură pentru protejarea cablurilor electrice? Tuburile corugate pe care vi le oferim au o rezistență la compresiune și sunt din gama ELCOR 450N și 750N.

V-ați hotărât cu privire la tipul de tubulatură pe care-l doriți pentru proiectul dumneavoastră?

Preț tuburi corugate

Prețul pentru tuburile corugate poate varia în funcție de numărul de tuburi pe care le doriți, dar și în funcție de cantitate, dimensiuni și transport. Ne angajăm să vă oferim ceea ce doriți în orice cantitate, la orice dimensiune, cu livrare oriunde în țară!

Oricum, oferta de preț va fi una personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră. Orientativ, vă recomandăm să vă uitați la noi pe site și să ne spuneți ce anume doriți să achiziționați. Vă stăm cu drag la dispoziție!

Contact

Dacă vă doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro. Este onoarea noastră să oferim produse de calitate pentru proiecte de calitate!

De ce să ne alegeți pe noi? Nu promitem „marea cu sarea”, dar cu siguranță am fi în stare să mutăm marea dintr-un loc într-altul folosind tuburile corugate pe post de conducte...

Vă mulțumim pentru alegere! Spor la lucru!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.