Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cu țevi corugate – profesionist până la capăt!

Doriți să aveți de-a face cu profesioniști? Cu siguranță! De care? Cu jumătăți de măsură sau în mod integral, cum e și normal, până la capăt? Toată lumea alege varianta a doua...

Cu țevi corugate – profesionist până la capăt!

Nu cred că dorește nimeni să lucreze cu cineva care demonstrează (la final) că e profesionist doar cu numele. Într-adevăr, lumea aleargă după profesioniști și îi caută chiar și-n „gură de șarpe”, iar după ce găsesc unul, nu-l mai lasă în pace. E de bine, nu e de rău...

Profesioniștii adevărați merită un bonus de respect! De ce? Întâi, pentru simplul fapt că experiența lor vă este de folos. E mare lucru să discutați cu un profesionist înainte de a vă apuca să construiți ceva. Sfaturile dumnealui sunt prețioase. În orice domeniu, merită să aveți o consultanță de la un profesionist!

 

Profesioniștii sunt la mare căutare indiferent de vremuri!

 

Cu toții știm că profesioniștii sunt rari în orice domeniu, nu doar în domeniul construcțiilor. Oare chiar sunt la mare căutare? N-ar trebuie să fie cunoscuți din moment ce sunt cei mai buni în domeniile lor? Și da, și nu.

Sunt unii profesioniști care preferă să stea în „umbră”, adică să nu se afișeze în public și nici să-și etaleze lucrările sau portofoliul pe toate „gardurile”. E mai bine pentru acești oameni să fie liniștiți și să-și continue munca într-un mediu pașnic (calm, molcom). Nu toată lumea poate rezista la faimă... De fapt, nimeni nu rezistă la faimă...

În schimb, alți profesioniști se află în „lumina reflectoarelor” și sunt „bombardați” zilnic cu tot felul de oferte. Un profesionist adevărat are întotdeauna de lucru. Dacă vă refuză vreunul, aveți două soluții: ori căutați pe altcineva (chiar dacă s-ar putea să dureze un pic până găsiți), ori îi spuneți că așteptați și măcar știți de-o treabă (în caz că nu aveți o nevoie urgentă).

Soluții există întotdeauna, nu-i așa? Rău lucru ar fi dacă ați alege la supărare un profesionist doar cu numele. N-are rost să vă grăbiți dacă nu-i ceva urgent, mai ales dacă aveți de construit ceva!

Ați fi de-acord să lăsați un novice (un începător) să vă construiască o casă? Nu cred că ați lăsa pe cineva la început de drum să vă construiască un proiect atât de important pentru familie... Cu siguranță doriți să apelați la un profesionist. Ce face un profesionist? Impune respect, oferă calitate și vă aduce o stare de liniște, dovedind că toate lucrurile sunt în regulă.

 

Ce face un profesionist?

 

În primul rând, un profesionist adevărat impune respect doar prin prezența sa. De ce toată lumea nu clipește când se află în prezența unei persoane importante? O persoană importantă impune respect...
Din nefericire, nu toată lumea știe când în jur se află un profesionist. Un președinte de stat sau o persoană publică este foarte ușor de recunoscut și e normal să primească respect.

Îmi aduc aminte de o experiență din urmă cu câțiva ani, când eram în vizită la Peștera Urșilor (județul Bihor). Persoana care a descoperit peștera stătea la o masă și tot întreba vizitatorii dacă doresc un anume bilet (nu mai știu exact ce conținea, dar era destul de banal). Domnul respectiv era în vârstă și lumea îl evita instant. Mare a fost surpriza noastră (ca turiști), când după ce am intrat în peșteră, ghidul nostru ne-a spus că acel bătrânel care dorea să ne ofere un bilet e cel care a descoperit peștera. Domnul acela este un profesionist! Toți am fost cuprinși de uimire și de rușine în același timp... Dacă știam că acel bătrânel a descoperit peștera, probabil că toți îl rugam să ne dea un autograf. Ei bine, din păcate, profesioniștii nu sunt recunoscuți la adevărata lor valoarea. De aceea trebuie căutați indiferent de vremuri.

Doriți să construiți ceva pentru casa dumneavoastră sau aveți un proiect pentru dezvoltarea infrastructurii locale? E limpede că aveți nevoie de un profesionist (sau mai mulți)! Românul e meseriaș adevărat de când se știe, corect? Din cauza nevoii, dar și datorită hărniciei, românii sunt descurcăreți și nu se dau înlături de la muncă.

Noi vă recomandăm totuși să apelați la sfatul unui specialist înainte de a vă apuca să construiți ceva ce n-ați mai făcut niciodată. Mai bine lucrați și faceți ceva bun de la început, decât să vă pierdeți banii și timpul ulterior cu reparații. Plus că trebuie să țineți cont și de securitatea muncii, deci să aveți mare grijă ca lucrarea dumneavoastră să nu pună viața nimănui în pericol.

Noi, cei de la TUBIMAX, ne bucurăm că România se află în linie dreaptă la dezvoltarea infrastructurii. Atâtea proiecte de construire, reabilitare și renovare n-au mai fost de pe vremea „răposatului”. Este foarte bine că țara noastră se dezvoltă! Pofta românului după bunăstare se vede din momentul în care se apucă să construiască. Până aici e totul bine... Problema ar fi profesionistul sau mai bine zis (scris), să fie profesioniști care execută lucrările într-un mod impecabil.

O trăsătură specifică a unui profesionist este aceea că nu se lasă până nu-și duce treaba până la capăt! Atenție: cu succes până la capăt! În domeniul construcțiilor pare a fi mai mult un concurs, care termină primul mai multe lucrări. Dacă puteți, înainte de a accepta să lucrați cu cineva, mergeți și inspectați ce lucrări a mai făcut. Este indicat să vă convingeți dinainte că vă lăsați proiectul în mâinile unui profesionist.

Dar oare ce mai face un profesionist? Un profesionist adevărat lucrează cu materiale de calitate!

Profesionistul lucrează cu materiale de calitate!


Cu țevi corugate – profesionist până la capăt!

Aveți nevoie de tubulatură la proiectul dumneavoastră? Dacă aveți nevoie de tuburi pentru construirea sistemelor de drenaj, canalizare sau pentru protecția cablurilor electrice sau chiar pentru realizarea conductelor de gaz, trebuie să știți că vă oferim tuburi corugate de calitate!

Nu doar atât, dar vă oferim tuburi corugate în orice cantitate, la orice dimensiune și cu livrare oriunde pe teritoriul României! Ce ziceți? Aveți răbdare până la final...

Tuburile corugate pe care vi le punem la dispoziție au o grămadă de beneficii! Care sunt acestea? Cele mai importante și de dorit beneficii pentru un meseriaș (profesionist adevărat), când vine vorba de materialele de construcții sunt următoarele: flexibilitate, rezistență, greutate mică.

Datorită formei gofrate (cu șanțuri dispuse în spirală), tuburile corugate sunt ușor flexibile și pot fi manipulate și instalate cu ușurință. E mare lucru să aveți la dispoziție materiale flexibile, mai ales când vine vorba de tubulatură! Lungimea unui tub corugat este de aproximativ 6 m (6 m fix sau 6,21 m sau 6,55 m sau 6.75 m). Dacă aveți nevoie de tuburi corugate pentru protejarea instalației electrice, atunci veți primi tubul în formă de colac, iar lungimile pot fi de 25 m, 50 m sau 100 m.

Flexibilitatea reprezintă un avantaj atât pentru cel care efectuează lucrarea, cât și pentru cel căruia îi este efectuată lucrarea. Un meseriaș care are la dispoziție materiale de calitate va putea realiza cu ușurință o lucrare de calitate! La finalul zilei, toată lumea va fi mulțumită. Dumneavoastră veți avea mulțumirea că lucrarea s-a efectuat într-un timp bun. Toată lumea fuge de șantiere, nu-i așa? Cu materiale de calitate, șantierele nu au durabilitate...

Apropo de durabilitate, știați că tuburile corugate au o durată de viață de minimum 50 de ani? Din moment ce sunt de calitate, este și normal să aibă o durabilitate bună. Totuși, aveți nevoie de profesioniști care să efectueaze o lucrare de calitate cu ajutorul acestor tuburi corugate!

Tuburile corugate sunt rezistente! Poate vă întrebați cum de este posibil ca un material de plastic să fie și rezistent. Ei bine, tuburile corugate nu sunt compuse din orice material de plastic, ci din polietilenă de înaltă densitate (HDPE/PEHD) cu pereți dubli. Datorită formei gofrate (crestată, în spirală), acestea au o rezistență mecanică foarte bună. Nu doar că rezistă la presiune și șocuri, dar au și o rezistență chimică foarte bună. Tuburile corugate nu sunt afectate de substanțele chimice din sol (nu sunt „mâncate” de microorganisme).

Merită să menționăm că puteți să alegeți tuburi corugate fie din clasa de rezistență SN4, fie din clasa de rezistență SN8. Mai multe tipuri de țevi găsiți pe pagina „Țevi corugate și fitinguri”.

Care este cireașa de pe tort? Faptul că tuburile corugate sunt ușoare în greutate! Știm cu toții că pe vremea „răposatului”, în România s-a construit foarte mult cu beton. Chiar și în ziua de azi, în unele orașe mari ale țării mai există porțiuni de drum din beton... Ei bine, ați prefera să lucrați cu tuburi din beton armat? Dacă luăm în calcul transportul, manipularea și instalarea, veți avea nevoie de echipamente speciale, deci costurile vor fi mult mai mari decât dacă folosiți tuburi corugate.

Doriți să fiți un profesionist adevărat? Cu siguranță aveți nevoie de materiale de calitate! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561.

Tuburile corugate sunt ideale pentru proiecte profesioniste!

Dacă aveți nevoie de tubulatură pentru proiectul dumneavoastră, indiferent unde și la ce, merită să folosiți tuburi corugate!

Proiectele profesioniste de tubulatură se realizează cu ajutorul tuburilor corugate! De ce? Fiindcă tuburile corugate sunt de calitate! Nu la voia întâmplării tuburile corugate sunt la mare căutare!

Doriți să construiți un sistem de canalizare profesionist? Tuburile corugate vă pot fi de mare ajutor! Aveți nevoie de conducte pentru transportul gazelor? Cu ajutorul tuburilor corugate (care au o etanșeitate maximă), puteți să realizați un astfel de proiect cu succes! Vreți să vă securizați cablurile electrice? Colacii din tuburi corugate reprezintă soluția potrivită!

Nu-i așa că vă doriți proiecte de calitate? Cu ajutorul unui profesionist care folosește materiale de calitate (tuburi corugate în cazul nostru), proiectul odată finalizat va fi unul de succes. Se zice că direcția unui om se vede încă din tinerețe. Așa se poate observa și dacă un proiect va fi de succes înainte să fie finalizat...

Acum ori niciodată!

Se știe că imnul României este unul care instigă la luptă, care nu ne lasă să renunțăm și care ne dă un impuls (imbold) să fim curajoși. De câte ori apare sintaxa „Acum ori niciodată” de-a lungul celor 11 strofe din imnul „Deșteaptă-te, române”? De 3 ori.

Fie vorba între noi, când o sintaxă sau idee se repetă de 3 ori, atunci poate fi luată pe post de doctrină. Dacă mergem pe metoda triunghiului (sau pe puterea firului împletit în 3), atunci e limpede că ideea (sintaxa) merită o atenție sporită. Înseamnă că suntem aproape de adevăr (sau chiar în mijlocul adevărului).

Când vine vorba de profesionalism, este de la sine înțeles faptul că toată lumea alege pe loc (fără să clipească) calitatea! Multă lume alege să facă renovări cu sintaxa „Acum ori niciodată”. Chiar și oamenii politici au nevoie de această sintaxă și sunt sfătuiți să acționeze imediat...

„Acum ori niciodată” este o idee valabilă și pentru dumneavoastră! Doriți să lucrați cu profesioniști? Aveți nevoie de materiale de calitate pentru proiecte profesioniste? Știați că dacă achiziționați materiale de pe site-ul nostru, primiți și consultanță?

Întotdeauna este mai bine să apelați la cineva care se pricepe, mai ales înainte să vă apucați să construiți... Pe site-ul nostru găsiți tot felul de țevi corugate potrivite pentru orice tip de proiect. Vă recomandăm pagina „Țeavă flexibilă corugată”.

Nu ezitați să ne contactați dacă doriți tubulatură de la noi!

Contact

Merită să mai menționăm încă o dată faptul că vă putem onora cu tuburi corugate în orice cantitate, pentru orice dimensiune (diametru) aveți nevoie și cu livrarea direct la domiciliul dumneavoastră, indiferent de locul în care vă aflați pe teritoriul României!

Datorită partenerilor noștri care au depozite în zone strategice în țară, putem să vă ajutăm oricând cu o livrare directă! Acoperim zona de vest (Arad), zona de est (Constanța), zona de nord (Baia Mare, Suceava) și zona de sud (Craiova, Teleorman, Giurgiu). Practic, acoperim toate regiunile României: Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, Bucovina, Moldova, Muntenia, Dobrogea. Profesioniștii adevărați merg până la capăt!

Pentru mai multe detalii și oferta de preț (care este personalizată în funcție de materialele alese, plus transport), vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne trimiteți un mesaj la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Vă mulțumim pentru alegere!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.