Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Concurs Geberit - "Castiga o bijuterie elvetiana pentru baia ta: clapeta Sigma 50"

Concurs Geberit - "Castiga o bijuterie elvetiana pentru baia ta: clapeta Sigma 50"
geberit
Concurs Geberit - "Castiga o bijuterie elvetiana pentru baia ta: clapeta Sigma 50"

poza2Geberit lanseaza concursul  „Castiga o bijuterie elvetiana pentru baia ta: clapeta Sigma50” in perioada 19 aprilie – 31 iulie 2010, in 60 de showroomuri din toata tara. La cumpararea unui sistem pentru vas WC suspendat Geberit DuoFix UP320 poti castiga pe loc o clapeta Sigma50 care iti va innobila baia. 

Clapetele Sigma50, varful de gama al clapetelor de actionare pentru rezervor WC incastrat, se remarca prin design geometric, suprafete de inalta calitate, corp din zinc injectat sub presiune si butoane din otel cromat. Designerul colectiei Sigma este Christoph Behling, un designer ale carui inovatii au fost recunoscute prin numeroase premii de specialitate, avand creatii si pentru alte companii de marca precum Nokia sau producatorul de ceasuri TagHeuer . Creatiile sale pentru Geberit sunt bazate pe limbajul formei in baie si sunt transpuse in clapete simple si clare pentru toalete.

Sistemele pentru vas WC suspendat Geberit DuoFix UP320 au garantie 10 ani, suporta o greutate de 400 kg, sunt extrem de silentioase, iar gratie montajului suspendat al vasului WC permit o igiena exemplara. Prin mascarea sistemului cu gips-carton tevile raman invizibile si se pot crea spatii suplimentare de depozitare precum si un design atractiv.

Grupul GEBERIT este lider pe piata europeana in domeniul tehnologie sanitare. Cu experienta din 1874, Geberit a fost intotdeauna un deschizator de drumuri in acest domeniu si a impus noi tendinte prin solutiile oferite de sistemele sale.


Mai multe detalii pe www.geberit.ro.

afis

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT