Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cel mai subțire zid NZEB - Nearly Zero Emision Building

În zilele noastre, rezistența și stabilitatea zidurilor în clădirile multietajate sunt date de cadre: stâlpi, grinzi și noduri. Datorită acestei abordări inginerești și arhitecturale moderne, putem să construim case unifamiliale și multifamiliale, blocuri chiar și zgârie-nori cu zidărie ușoară din BCA CELCO, fără a îngreuna fundația construcției.
Cel mai subțire zid NZEB - Nearly Zero Emision Building

Iar asta ne permite să ne concentrăm atenția asupra cercetării în vederea îmbunătățirii performanțelor energetice. Inovăm și dezvoltăm continuu procesul de producție, astfel încât blocurile de BCA CELCO sunt mai ușoare, mai rezistente și mai eficiente termic. Ele vin în întâmpinarea clienților nu cu una sau două variante, ci cu 6 tipuri distincte care să satisfacă nevoile și celor mai pretențioși. De la cel mai rezistent la compresiune, până la cel mai rezistent termic, toate blocurile de BCA CELCO sunt ignifuge, ecologice, naturale și produse cu responsabilitate pentru a garanta o casă sănătoasă indiferent de alegere.

NZEB

Nearly Zero Emision Building (NZEB) - un termen nu foarte nou, dar care își va face simțită prezența tot mai des.

Calitatea aerului în Europa s-a îmbunătățit, dar sunt necesare progrese suplimentare pentru a reduce emisiile de carbon, dintre care bună parte sunt produse de zona rezidențială. Pentru a atinge obiectivele stabilite de noua directivă privind plafoanele naționale de emisie, sectorul construcțiilor ar trebui să utilizeze metode mai eficiente de reducere a emisiilor de carbon, mai ales pentru construcțiile noi. În întâmpinarea și sprijinul demersului, România a aprobat legea nr. 372/2005:Cel mai subțire zid NZEB - Nearly Zero Emision Building

Spațiul construit. O resursă limitată

Atunci când spațiul pe care se dorește amplasarea construcției este mai puțin generos, gestionarea fiecărui centimetru este importantă. Dar la fel de importantă este și ruperea termică, iar grosimea zidului influentează direct performanțele termice.

Cel mai subțire zid NZEB din România, de 30 cm, întrunește cerințele directivelor europene și ale legii 372/2005. Format din BCA Megaterm Plus de 20 cm și izolația minerală IZOMINERAL de doar 10 cm, se obține un o rezistență termică

R = 4.14 m²K/W

Câștigi spațiu fără să faci compromisuri în ceea ce privește confortul termic și calitatea vieții în noua ta construcție!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO