Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului din Constanta are loc in 16 iunie 2016

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului din Constanta are loc in 16 iunie 2016

Conferinta Regionala “BUSINESS to more BUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii constanteni, se desfasoara joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta.

 

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro si pune la dispozitia mediului de afaceri constantean si al managerilor din judetele invecinate consultanta fiscala si strategiile de reactie la schimbarea comportamentului consumatorilor. Conferinta face parte din Proiectul National “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brasov, in 10 martie 2016 si a mai cuprins pâna acum mediul de afaceri din Iasi, Prahova, Bucuresti si Sibiu.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele ce vor fi organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.