Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Perspectivele economice si transformarea digitala, dezbatute la Bucuresti, in data de 18 mai

Perspectivele economice si transformarea digitala, dezbatute la Bucuresti, in data de 18 mai

 

,,Noi ajutam companiile sa aiba succes’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Anul trecut, la Bucuresti in cadrul acestui eveniment, ne-am propus sa conturam cadrul de afaceri pentru 2016. Am aratat ca economia Romaniei va continua sa creasca in anul 2016 si cum se va dezvolta chiar si intr-un climat de incertitudine politica, pe fondul cresterii consumului si a majorarii investitiilor private. De aceea, ne mandrim ca reusim sa aducem, si in acest an, in fata participantilor, persoane cu responsabiltate in industriile din care fac parte, cu o reala capacitate de a prognoza ceea ce va urma. Este o premisa esentiala pentru a avea succes in afaceri si pentru a crea locuri de munca, iar acest ingredient il alaturam instrumentelor inovatoare prezentate in conferinta’’, a mai spus Dumitru Ion.

 

,,BUSINESS to more BUSINESS’’ este realizat in parteneriat cu Telekom Romania, EY Romania, Microsoft, SAS Analytical Solutions, Koding Technology, Noerr, Safety Broker, RoCoach, Edenred, Kompass Romania. Sponsorii evenimentului sunt Ines Group si LoSpazio.

 

Evenimentul se bucura de sustinere media din partea AGERPRES, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PrBox.ro, Calendar Evenimente, Investclub,  RBE Connect, Revista CARIERE, SpatiulConstruit.ro, Femei in afaceri, Saptamana Financiara.

 

Conferinta nationala ,,BUSINSESS to more BUSINESS’’a inclus pana acum mediul de afaceri din Brasov (10 martie 2016), Iasi (23 martie 2016), Ploiesti (14 aprilie 2016), iar dupa evenimentul de la Bucuresti, din18 mai 2016, Proiectul National continua la Sibiu (26 mai 2016), Constanta (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galati (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016), Timisoara (decembrie 2016) Totodata, in octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul CEO Conference.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.