Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alukönigstahl România deschide un magazin online cu accesorii pentru ferestre și uși

Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, anunță deschiderea unui magazin online cu zeci de piese de schimb pentru fereste și uși, dar și materiale de montaj, dedicat partenerilor.
Alukönigstahl România deschide un magazin online cu accesorii pentru ferestre și uși

Astfel, compania reușește să îmbine calitatea produselor cu accesul facil al clienților la informațiile necesare, dar și la comandarea acestora, prin intermediul shop-ului online https://www.aksmagazin.ro/.

„Suntem o companie care ține pasul cu dezvoltările tehnologice și care este atentă la cerințele clienților noștri, iar acest shop online este completarea firească la serviciile oferite până în prezent. Magazinul online www.aksmagazin.ro va distribui accesorii pentru ferestre și uși, scule și materiale pentru tâmplărie și pereți cortină și va oferi partenerilor noștri servicii complete, comode și de calitate”, a declarat Attila Beer, administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Momentan, magazinul online are în stoc 70 de tipuri de produse complementare precum amortizoare pentru ferestre și uși, glafuri, materiale de montaj și pentru întreținere. Pentru a preveni apariția situațiilor unor montaje defectuoase, magazinul online Alukönigstahl România se adresează doar către segmentul de business, în principal firmelor de reparații.

Livrările produselor se fac la nivel național, prin servicii de curierat, iar plata acestora se efectuează în numerar, prin ramburs, la primirea coletului. De asemenea, monitorizarea comenzilor și accesul la istoricul acestora, dar și alte opțiuni, cum ar fi administrarea adreselor de livrare și de facturare, pot fi accesate de titularii de cont în secțiunea „Panou de control”.

Mai mult, prin intermediul magazinului online, clienților le sunt furnizate informații cu privire la cele mai întâlnite nelămuriri, pentru a le clarifica, prin accesarea secțiunii de „Întrebări frecvente”, iar un suport tehnic este mereu disponibil.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALUKONIGSTAHL
Lucru în România