Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cauți o soluție pentru alergii?

Deseori asociem alergiile cu primăvara, dar acest lucru este greșit. De fapt, alergiile pot afecta oamenii pe tot parcursul anului. Pe lângă polenul de la florile de primăvară și cel din ierburi și copaci, există și igrasia și mucegaiul care se formează vara din cauza căldurii combinate cu umiditatea. Luați în calcul și acarienii de praf care trăiesc în covoarele și pardoselile dvs. și adăugați și părul de la animalele de companie.
Cauți o soluție pentru alergii?

La Lifeart, recomandăm să verificați umiditatea interioară pentru a vă asigura că condițiile nu favorizează alergenii. Dacă aveți umiditate scăzută (sub 35%) folosiți un umidificator, iar în cazul umidității prea mari (peste 60%) se recomandă un dezumidificator.

 

Mulți cred că dacă închid ușile și ferestrele for reuși să scape de alergenii și sporii invizibili care sunt în aer peste tot în jurul nostru. Adevărul este că singura metodă pentru a scăpa de ei este să sterilizăm aerul. Se estimează că stăm în interior până la aproximativ 90% din timp! Airfree a creat purificatoare de aer pentru spațiile interioare care se adresează celor care suferă de alergii și s-a demonstrat că alergenii sunt redusi substanțial. Vezi mai jos cum funcționează.

 

Prin folosirea unui purificator de aer Airfree, poți steriliza aerul din casa ta, vei avea un somn mai odihnitor, vei ușura mai ușor și, cel mai important, vei trăi mai confortabil. Airfree sterilizează aerul fără filtre. Este dovedit faptul că este foarte eficient în reducerea volumului de microrganisme și substanțe dăunătoare, deținând o mulțime de certificate de la laboratoare din toată lumea. Purificatoarele Airfree sunt eficiente împotriva bacteriilor, virusurilor, igrasiei și mucegaiului, alergenilor din acarienii de praf și din părul de animale, polenului și mirosurilor provocate de tutun.

 

Lucru în România