Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ai grija de sanatatea familiei tale cu dezumidificatoarele comercializate de AlecoAir!

Ai grija de sanatatea familiei tale cu dezumidificatoarele comercializate de AlecoAir!

 

Dezumidificatorul are grija de sanatatea familiei tale

 

Exista mai multe motive pentru care aerul din locuinta ta este prea umed: ferestrele si usile nu sunt izolate corespunzator, exista infiltratii in pereti, ai probleme la sistemul de instalatie etc. In timp, aceste probleme reprezinta o amenintare pentru sanatatea familiei tale, iar cei mai predispusi la imbolnavire sunt copiii.

 

Ei se pot alege cu rinite alergice, astm si sinuzita fungica, din cauza prezentei mucegaiului in incaperi. Dar problemele nu se opresc aici. Din cauza umiditatii crescute, copiii se pot alege cu dureri de cap, incapacitate de concentrare, probleme de memorie si chiar depresie.


In acest context, dezumidificatorul se dovedeste a fi cea mai buna investitie pe care o faci pentru sanatatea familiei tale.


Dezumidificatorul casnic:

Este cel mai comun tip de dezumidificatoare si este perfect pentru reducerea umiditatii din locuinte. Poate fi folosit oriunde crezi ca ar fi nevoie de el, mai exact in baie, la demisol sau in uscatorie.

Poti incerca dezumidificatorul TTK 40 E, cu o capacitate maxima de dezumidificare de 14 l/zi, disponibil in magazinul www.alecoair.ro
 

Dezumidificatorul profesional:

Dezumidificatorul profesional este recomandat pentru magazii, ateliere, garaje si depozite, dar il poti folosi cu succes si daca vrei sa usuci mai repede o constructie noua, o tencuiala sau o sapa.

Poti incerca dezumidificatorul TTK 120 S, disponibil pe www.alecoair.ro.

 

Dezumidificatorul pentru piscina, dezumidificatorul industrial, aerotermele electrice si tunurile de caldura sunt alte dispozitive perfecte de la AlecoAir pentru reglarea umiditatii.

 

 

Despre Aleco Air

AlecoAir este o companie care importa si distribuie o gama intreaga de dezumidificatoare si aparate pentru imbunatatirea calitatii aerului. Toate produsele comercializate ofera garantia calitatii, fiind produse in Germania si Italia. Intra acum pe alecoair.ro si beneficiezi de 15% discount la orice dezumidificator casnic!

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALECOAIR