Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bungaloul Triptych, locuinta contemporana orientata dupa soare

Bungaloul Triptych, locuinta contemporana orientata dupa soare

 

O serie de trepte fac legatura intre zona de luat masa si casa existenta, care contine o zona de primire, un birou si dormitoarele cu baile aferente.

O noua veranda amenajata la intrarea principala continand o bancheta protejata de acoperisul din plastic transparent. Liniile bine definite ale noi compozitii sunt completate de un grad rustic ce delimiteaza proprietatea spre strada.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.dezeen.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România