Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Betonul aparent - soluție estetică și durabilă pentru fațade ventilate

Materialele de constructie moderne, precum otelul si betonul armat, au fost adoptate initial cu scopul de a rezolva problemele tehnice ale arhitectilor. Cel mai adesea, betonul era invelit in tencuiala, dale de piatra sau placaje ceramice.
Betonul aparent - soluție estetică și durabilă pentru fațade ventilate

Pe masura ce tehnologia s-a dezvoltat, betonul a devenit vizibil. Betonul aparent ranforsat cu fibra de sticla completeaza astazi gama de materiale destinate placarilor exterioare si fatadelor ventilate.

Panourile si placile inguste din beton aparent, Concrete Skin si Oko Skin, sunt materiale de calitate superioara, ce, dupa intarire si decofrare, isi pastreaza forma intacta. Pentru rezultate uluitoare, se poate prelucra fata vazuta a betonului. Se obtine, astfel, o suprafata exterioara extrem de rezistenta si mai putin vulnerabila la agresiunile exterioare, suprafata durabila si stabila.

Concrete Skin si Oko Skin sunt extrem de robuste si subtiri - doar 13 mm! Aceste proprietati ofera o mare libertate arhitectilor, in special in proiecte de fatada ventilata. Betonul aparent inveleste usor colturile si marginile si actioneaza exact ca un scut exterior ce acopera si protejeaza perfect constructia.

EFICIENTA

Panourile din beton aparent ranforsat cu fibra de sticla au o rezistenta ridicata chiar si in formate mari de placi. Se disting prin duritate, rezistenta la factorii externi si durata mare de viata.

ORIGINALITATE

Concrete Skin si Oko Skin sunt disponibile in diferite formate, culori si texturi, la care se adauga posibilitatea comandarii panourilor perforate - Concrete Skin Breeze.

SOLUTIE NATURALA

Panourile din beton aparent ranforsat cu fibra de sticla sunt fabricate din materie prima naturala ce reda la suprafata aspectul betonului.

SIGURANTA LA FOC

Materialul constituie o solutie sigura, multumita proprietatilor termice excelente ce asigura un comportament bun la foc (clasa de reactie la foc A1, conform DIN 4102).

CULORI SI TEXTURI

Culorile materialelor se integreaza minunat in cadrul natural si cel urban. Variatiile specifice aceluiasi ton de culoare sunt intentionate si au scopul de-a evidentia naturaletea Concrete Skin si Oko Skin. Fiecare culoare este disponibila in trei texturi de baza.

Betonul aparent - soluție estetică și durabilă pentru fațade ventilate

Pentru ca suprafetele puternic texturate adauga intotdeauna vitalitate si profunzime fatadelor, Concrete Skin include noua texturi inedite.

Gama completa de culori si texturi

GAMA CONCRETE SKIN BREEZE

Betonul aparent - soluție estetică și durabilă pentru fațade ventilate
Pentru efecte suplimentare, puteti recurge la gama de panouri perforate Concrete Skin Breeze. Panourile din aceasta gama pot fi utilizate intr-o varietate de moduri: ca pereti separatori, paravane cu rol de protectie solara sau ca elemente de design.


TEXTURI:
Crater
Crater
Glossy
Glossy
Groove
Groove
Luce Silver
Luce Silver
Salt'n'Pepper
Salt'n'Pepper
Terrazzo Black
Terrazzo Black
Travertine
Travertine
Twine
Twine
Vintage
Vintage

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEPLAST