Beton aparent ranforsat cu fibra de sticla RIEDER

Beton aparent ranforsat cu fibra de sticla RIEDER

Marca:
RIEDER
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
RIEDER
Panourile marca Rieder fac parte dintr-o generatie de placi din beton aparent ce a evoluat pentru a se adapta cerintelor arhitecturii moderne. Sunt materiale de calitate superioara, ranforsate cu fibra de sticla, cu proprietati estetice si functionale deosebite. Incombustibile (incadrate A1 in clasa de reactie la foc), rezistente si durabile, panourile din beton aparent, marca Rieder, se evidentiaza si prin grosime - doar 13 mm. Aceste calitati, alaturi de formabilitatea specifica, estetica inedita si rezistenta la exterior, ofera arhitectilor multa libertate creativa.
 
Avantajele folosirii panourilor din beton aparent Rieder 
 
CALITATE SUPERIOARA - Materialul se distinge prin rezistenta deosebita chiar si in formate mari de placi, alaturi de duritate, rezistenta la factorii externi si durata mare de viata. Sunt panouri incombustibile (clasa A1 de reactie la foc, respectiv A2-s1, d0 montate in sistem fatada ventilata), cu rezistenta ridicata la sarcini mari si sunt stabile mecanic si dimensional.
 
VARIETATE DE CULORI SI SUPRAFETE - Panourile Rieder imbina avantajele clasice ale betonului si calitatile de necontestat ale fibrei de sticla, calitati ce faciliteaza modelarea materialului si obtinerea de forme inovatoare.
 
Gama de panouri Rieder permite redarea unor forme si a unor tonuri inedite: 22 de culori cu 3 tipuri de suprafete, 9 texturi inedite, alaturi de posibilitatea personalizarii materialului prin imprimare, sablare, perforare. 
 
FATADA VENTILATA - Panourile se monteaza cu usurinta in sistem fatada ventilata, pe substructura metalica, cu prinderi ascunse (cu ancore sau adezivi) sau vizibile (cu nituri).
 
PROTECTIA MEDIULUI - Rieder pune in aplicare cele mai inalte standarde de protectie a mediului si a sanatatii oamenilor si face eforturi considerabile pentru a limita la minimum utilizarea substantelor daunatoare in cadrul procesului de prelucrare al materialelor. Panourile din beton aparent nu contin siliciu cristalin (SiO2).
 

Proprietatile acestei game, recomanda Rieder ca solutie durabila in proiectele arhitecturale moderne.
 
Panouri si placi inguste din beton aparent

Panouri din beton aparent Concrete Skin

Concrete Skin propune panouri robuste, durabile si subtiri - doar 13 mm grosime.


Panourile invelesc cu usurinta colturile si marginile si actioneaza exact ca un scut exterior extrem de eficient ce acopera si protejeaza perfect orice constructie.


Concrete Skin vine cu o gama extinsa de culori si texturi ce pun in evidenta si adauga profunzime oricarei fatade.


Exista si optiunea panourilor perforate - Concrete Skin Breeze.


Placi inguste din beton aparent Oko Skin

Oko Skin consta intr-o colectie inedita de placi inguste din beton aparent. Materialul este folosit atat in proiecte de amploare, cat si in proiecte ce impun suprafete restranse: terase, garduri, vestibule, gradini de iarna etc.

 

Placile se pot monta dupa diferite tipare, in functie de stereotomia aleasa. Efecte deosebite se obtin si prin combinatia mai multor nuante si texturi.

 
Culori si texturi 

Culorile panourilor Concrete Skin si Oko Skin se integreaza perfect in cadrul natural si cel urban; variatiile specifice aceluiasi ton de culoare sunt intentionate si au scopul de a evidentia naturaletea panourilor.
 
 
Texturi disponibile pentru Concrete Skin

 
Pe langa suprafetele clasice ( Ferro, Ferro Light si Matt), gama Concrete Skin propune si noua texturi inedite, texturi ce adauga profunzime oricarei fatade. Totul datorita jocurilor uimitoare de lumini si umbre pe care le creeaza. 
 

Panouri perforate din beton aparent Concrete Skin Breeze

Pentru efecte suplimentare, aveti posibilitatea folosirii panourilor perforate din beton aparent ce creeaza un joc interesant intre transparenta si opacitate.


Panourile perforate din beton aparent Concrete Skin Breeze pot fi utilizate intr-o varietate de moduri: ca pereti separatori, paravane cu rol de protectie solara sau ca elemente de design.

58 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Beton aparent ranforsat cu fibra de sticla RIEDER
Contactează GEPLAST și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România