Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Apartamentele premium YTONG - apartamente eficiente energetic

Alege pentru familia ta locuinte de cea mai buna calitate! Apartamentele din ansamblurile rezidentiale moderne, construite cu produse eficiente energetic de calitate superioara reprezinta o solutie de locuire ideala, cu beneficii importante pe termen scurt si lung.
Apartamentele premium YTONG - apartamente eficiente energetic

La ce trebuie să fiti atenti atunci cand alegeti un apartament nou?

 
Finisajele pot fi schimbate de-a lungul anilor. Peretii, insa, vor ramane aceiasi, mai ales in cazul cladirilor multietajate. Materialele din care sunt realizati peretii si felul de punere în opera al acestor produse reprezinta un detaliu foarte important care va influenta consumul de energie dintr-un apartament, bugetul necesar intretinerii, gradul de siguranta al locatarilor, dar si gradul de confort. De aceea este important sa cunoasteti date suplimentare despre calitatea materialelor de constructii care vor influenta decisiv gradul de confort în procesul de locuire.

 

Aflati mai multe despre beneficiile apartamentelor construite cu YTONG!

 

Proiectele rezidentiale nou construite cu YTONG ofera mai mult decat beneficiile tehnice ale traiului intr-o cladire eficienta energetic: un stil de viata sanatos si acces la o comunitate care aprecieaza aceleasi valori.

Contacteaza-ne pentru ghidul beneficiilor pe care le poti obtine daca alegi sa te muti intr-un apartament realizat cu blocuri de zidarie YTONG sau pentru a afla informatii despre cele mai importante proiecte rezidentiale construite cu YTONG.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
XELLA RO SRL