Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Interesul romanilor pentru constructii verzi urca afacerile Xella Ro la o valoare de 12 milioane de euro

Interesul romanilor pentru constructii verzi urca afacerile Xella Ro la o valoare de 12 milioane de

 

In 2010 Xella Ro a inaugurat in Romania cea mai mare fabrica YTONG din regiune in urma unei investitii de circa 32 milioane euro. YTONG este primul produs de zidarie din Romania certificat pentru constructia de Locuinte Verzi, certificarea fiind  oferita de Romania Green Building Council.

 

Aproximativ 50% din vanzarile Xella Ro din 2015 au fost generate de segmentul rezidential care a avut o evolutie accelerata. Ponderea proiectelor rezidentiale care se adreseaza segmentului de clienti cu venituri medii si superioare a crescut substantial in 2015. Pe segmentul office si retail Xella Ro a livrat catre principalele proiecte dezvoltate si livrate anul trecut, printre referinte numarandu-se cladirile de birouri AFI sau cladirea Mega Mall din Bucuresti.

 

 

Despre Xella

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 96 de fabrici si numeroase centre de vanzare in peste 30 de tari. In Romania, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, in urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza in Romania zidarie premium din BCA sub marca YTONG si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

 

www.ytong.ro

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
XELLA RO SRL
Lucru în România