Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ai o pensiune într-o zona fără canalizare?

Pensiunile sau casele de vacanta din mijlocul naturii, in zonele de basm ale Carpatilor sau in locuri izolate, nealterate inca de excesele civilizatiei, au devenit una dintre atractiile majore din oferta turistica a tarii noastre. Cu o conditie totusi: sa nu aiba wc-ul in fundul curtii.
Ai o pensiune într-o zona fără canalizare?

Acolo unde racordarea la reteaua publica de canalizare este imposibila (datorita inexistentei acesteia), intreprinzatorii si proprietarii de locuinte sunt obligati, prin lege, sa instaleze sisteme proprii de epurare a apelor menajere, conform normativelor NTPA-001/2002.

 

Compania 1st Criber produce solutii optime pentru epurarea eficienta a apelor menajere. Solutiile S.B.R. sau “Sequencing batch reactors” reprezinta cea mai avansata tehnologie ce poate fi utilizata pentru purificarea apelor uzate produse in pensiuni, vile, case de vacanța, hoteluri, moteluri, restaurante, unitati de invatamant sau medicale private, centre de sport, spa si wellness, precum si alte unitati de acelasi tip.

 

Statiile de epurare FULL CONTROL sunt construite pentru debite de pana la 9 900 l/zi. Sistemele FULL CONTROL S.B.R. presupun 5 etape secventiale ale procesului de epurare care se repeta ciclic: alimentare, aerare, decantare, evacuare si recirculare namol, aceste etape fiind precedate de epurarea mecanica (decantarea).

Ai o pensiune într-o zona fără canalizare?
Ai o pensiune într-o zona fără canalizare?
Intrucat nu necesita consumabile si au un consum minum de energie si costuri de exploatare si intretinere reduse, sistemele FULL CONTROL S.B.R constituie o solutie eficienta din punctul de vedere al raportului calitate / pret. In plus, acestea au un randament de minim 90 % la curatarea materiilor totale în suspensie, ceea ce face ca apa rezultata sa poata fi deversata in emisari naturali.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET
Lucru în România