Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Mucegaiul si igrasia ti-au invadat casa? Dezumidificatorul te scapa de ele rapid!

Mucegaiul si igrasia ti-au invadat casa? Dezumidificatorul te scapa de ele rapid!

 

Umiditatea excesiva este cauza principala a aparitiei mucegaiului si a igrasiei, ce distrug vopseaua peretilor, tencuiala si alte materiale poroase, afectand totodata si aspectul estetic al unei case.

Mai mult decat atat, sporii mucegaiului sunt o amenintare si pentru sanatate, provocand alergii si chiar afectiuni pulmonare. Un aparat de dezumidificare elimina umiditatea excesiva din aer si te scapa definitiv de consecintele nefaste ale condensului format in incaperi.

 

Dezumidificatorul asigura un aer uscat, lipsit de acarieni si alergeni, reduce condensul de la nivelul geamurilor, mobilei, ramelor din lemn, cartilor si a altor obiecte sensibile la umezeala. Camerele pozitionate in partea nordica a casei, baia si bucataria au cea mai mare nevoie de mentinerea umiditatii in parametri normali.

 

Dezumidificatoare de calitate

 

Pentru a te bucura de toate calitatile unui dezumidificator, ai grija sa alegi unul de calitate. Intra pe alecoair.ro si vei gasi aici un stoc bogat de dezumidificatoare moderne si accesibile, pe care le poti comanda online, beneficiind si de transport gratuit oriunde in tara.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALECOAIR