Decebal_S

Membru din: 25-01-2018   |   Nivel:    |   Ultima autentificare: 24-10-2018, 11:33:20 AM

  3 posturi

   1 - 3 din 3 posturi
  Scris la data: 24 Oct 2018, 11:56
  Din ce in ce mai multe depozite si centre logistice se construiesc in Romania si toate au nevoie de tehnica de incarcare (tehnica de andocare) camioane. Alegerea solutiilor corecte si eficiente implica o analiza atenta si aprofundata a fiecarui caz. Cel mai adesea, se opteaza pentru solutia cea mai ieftina si, cel mai adesea, aceasta nu este solutia potrivita. Gasiti aici: http://www.codeus.ro/19pti.html norme de baza pentru proiectarea posturilor de andocare camioane la centre logistice si depozite, iar aici: http://www.codeus.ro/14tag.html informatii despre componenta si functionarea unei statii de andocare camioane. Un articol despre rampe de egalizare pentru incarcare / descarcare camioane gasiti aici: http://www.codeus.ro/15reg.html
  Fisiere atasate
  Scris la data: 25 Jan 2018, 11:32
  Pentru cei in cautare de usi de garaj, usi de interior, porti de curte batante sau culisante, gasiti pe https://www.codeus.ro (site necomercial) tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a alege corect usile de care aveti nevoie.
  Fisiere atasate
  Scris la data: 25 Jan 2018, 11:13
  Buna ziua, Sfatul meu este sa va informati putin, inainte de a achizitiona usi de interior. Macar informatii minimale legate de structura interna a usilor, de materiale, de finisaje. Sunt multi producatori si multi vanzatori de usi de interior si, daca sunteti informat, puteti evita mai usor "tzepele". Gasiti un articol despre usi de interior din lemn aici: https://www.codeus.ro/8uil.html (site necomercial).
   1 - 3 din 3 posturi