Spatiu comercial Sp+P+1E+2Er Corbeanca, Ilfov

Cladirea prezinta un numar de 13 spatii magazine la parter + spatii administrative. La etaj exista un spatiu open space, iar la etajul 2 retras - terasa circlabila.


Suprafata construita la sol este de 581 mp

Surafata desfasurata totala este de 1490,50 mp

Suprafata utila totala este de 1242,50 mp (fara subsolul tehnic).

Suprafata construita subsol este de 230,00 mp


Aceasta constructie amplasata la soseaua principala vine cu un aspect comercial - industrial. Spatiile de la parter sunt vitrate catre strada, catre privitor. Zona parterului, accesul in magazine, este protejata de o consola generoasa la etajul 1.

Fatada cladirii este dinamica, functiunea acesteia citindu-se usor. Spatiul comercial te primeste din trotuar si te indeamna sa-l parcurgi atat vizual pe exterior cat si la interior.

Fatada oarecum uniforma la parter, rupe simetria la etaj, iar la etajul 2 partial aduce o copertina - accent ce pluteste deasupra intregului ansamblu al cladiri.

Etajul 1 prezinta o zona vitrata vizibila si cealalta zona tot vitrata dar mascata de un riflaj metalic al fatadei.

Reclamele luminoase de pe fatada au fost gandite de la inceput unde se vor amplasa, inclusiv aparatele de aer conditionat pe partea posterioara a cladirii proiectate.

Accesul secundar in magazinele de la parter se realizeaza pe partea din spate, cladirea este libera si accesibila pe toate laturile, inclusiv prin partea din spate unde intalnim aprovizionarea.

Terasa de peste etajul 1 ramane circulabila si se poate folosi pentru diferite activitati. In proiectarea cladirii a fost luata in calcul o eventuala extindere a cladirii in zona terasei.

Proiectul ramane momentan neconstruit.

Spatiu comercial Sp+P+1E+2Er Corbeanca, Ilfov  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu comercial Sp+P+1E+2Er Corbeanca, Ilfov  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu comercial Sp+P+1E+2Er Corbeanca, Ilfov  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu Comercial - Corbeanca  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu Comercial - Corbeanca  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu Comercial - Corbeanca  Ilfov AsiCarhitecturaSpatiu Comercial - Corbeanca  Ilfov AsiCarhitectura