Proiect de casa - 50 mp

Arhitectura:
Arh. Vasile Rosca
Stud. Arh. Aparaschivei Mihai Alexandru
Rezistenta: dr. ing. Mircea Vaduva
Instalatii: ing. Mihai Dobre
Pret Proiect Casa: 450 Euro


Specificatii proiect

Regim de Inaltime: Parter
Amprenta la Sol: 10 x 5 = 50 mp
Suprafata Construita: 50 mp
Suprafata Utila: 35 mp
Living: 1, Dormitor: 1, Baie: 1, Bucatarie: 1


Functiunile propuse sunt:

- living 17.50 mp

  • - dormitor 11.50 mp
  • - bucatarie 4.00 mp
  • - baie 3.60 mp


Daca aveti un teren intr-o zona linistita si va place sa va petreci timpul acolo, cateva zile pe luna, in weekend-uri sau in zilele libere, atunci acest proiect de casa pe care il propunem poate fi proiectul perfect pentru o casa ieftina si mica.


Acest proiect de casa ieftina va ofera structura unui apartament cu doua camere: o bucatarie, o baie, un living si un dormitor. Toate acestea intr-un spatiu construit de 50 de metri patrati. Si daca ne gandim ca pretul de executie al unei case “la rosu” este de pana in 200 euro pe metru patrat, ne dam seama ca acesta casa mica si ieftina poate fi construita cu aproximativ 10.000 euro.


Pentru a beneficia de un spatiu cat mai util, livingul si bucataria din acest proiect de casa mica sunt separate de o masa tip bar. Astfel se obtine un spatiu in care se poate lua masa pentru patru persoane. Livingul propriu-zis are o suprafata de 17,5 metri patrati, iar bucataria 4 metri patrati. In bucatarie este suficient spatiu pentru aragaz, chiuveta si frigider, precum si dulapuri pentru depozitare.


Baia are 3.6 metri patrati si a fost proiectata astfel incat sa poata fi utilata cu o masina de spalat, o cabina de dus, o chiuveta si un vas de WC. In acest proiect de casa mica, s-a propus intrarea in baie prin spatiul comun dintre bucuatarie si living.

Dormitorul propus are o suprafata de 11.5 metri patrati, in care s-au introdus un pat de 1.60 x 2.00 m si un dulap pentru haine de 2.90 x 0.50 m.


Pentru Proiecte Case asemanatoare va rugam sa ne contactati.

Proiect de Casa - 50 mp  ArhiProPubProiect de Casa - 50 mp  ArhiProPubProiect de Casa - 50 mp  ArhiProPubProiect de Casa - 50 mp  ArhiProPubProiect de Casa - 50 mp  ArhiProPubProiect de Casa - 50 mp  ArhiProPub