Living de vacanta subsol + crama in subsol - S+P Buzau

Acest loc propus pentru petrecerea timpului liber se naste pe un teren in panta dintr-o comuna din zona de deal, zona Buzaului. Pe acest sit exista deja casa de vacanta, un teren de tenis si alte cateva anexe. Anexa propusa de noi este de fapt o crama in subsol, un living pentru petrecerea timpului liber in parter si o terasa acoperita partial.


Orientarea terasei este indreptata catre vale, catre sud si vest, casa de vacanta si terenul de tenis. De aici se observa toata mosia impreuna cu natura locului.


Subsolul este o cuva completa din beton armat. Parterul este realizat din zidarie de caramida + stalpi si grinzi din beton armat si acoperis tip mansarda din lemn. Terasa adopta o structura independenta metalica asezata pe o platoforma betonata (terasa). Peste aceasta structura metalica se va aplica lemn. Terasa ramane deschisa catre natura si catre sud - vest. Treptele terasei se pierd in relieful din fata constructiei.


Sunt utilizate materiale precum tencuiala decorativa alba, tabla otel corten si lemn tratat pentru expunerea la exterior. Terasa este lasata beton aparent elicopterizat, iar in interior in living gasim ca si pardoseala dusumea. In crama, pardoseala este realizata din caramida.


Suprafata totala desfasurata construita este de 90 mp + 25 mp terasa.

Crama + living de vacanta S+P - Buzau Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.01 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.02 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.03 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.04 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.05 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.06 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.07 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.08 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.09 Buzau AsiCarhitecturaLiving de vacanta si crama in subsol Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.11 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.12 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.13 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.14 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.15 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.16 Buzau AsiCarhitecturaCrama + living de vacanta S+P - Buzau 17.17 Buzau AsiCarhitectura