Amenajare living in locuinta - Str. Campul cu Narcise, Bucuresti

Living mic / 18mp / amenajare

Propunem amenajarea acestui living intr-un spatiu mic, dar care se dovedeste a fi destul de incapator intr-un final. Pentru amenajarea camerei, este adoptata o arhitectura minimala, care nu va aglomera spatiul interior.

Atmosfera interioara propusa, prin putinele obiecte de mobilier intalnite, creaza senzatia de spatiu relaxat si incapator. Peretele de culoare inchisa prezinta o suprafata lucioasa. Acesta este gandit in acest mod pentru a realiza un background al camerei si pentru a accentua senzatia de spatiu incapator.

Tot in acest sens am folosit doua materiale pentru finisarea peretilor.


Deoarece peretii sunt finisati folosind materiale reci, pardoseala am ales sa fie placata cu lemn, material cald si prietenos la atingere.

Propunem o mobilare joasa in asa fel incat spatiul sa nu devina aglomerat si sufocant. Zona pentru luat masa ramane amenajata in bucatarie, deoarece spatiul nu a permis amplasarea acesteia in aceasta camera de zi.

Pozitionarea camerei de zi este realizata pe partea de sud - est a locuintei in zona parterul. Deoarece parterul locuintei este lung si ingust, impreuna cu beneficiarul, am optat pentru realizarea unui spatiu general pentru living, casa scarii, bucatarie si loc de luat masa, avand posibilitatea separarii bucatariei de living cu ajutorul unei usi glisante.

Tot in acest spatiu exista si un mic grup sanitar accesibil din zona intrarii in locuinta, aflat intre living si bucatarie.

Amenajare living foarte mic  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic 2  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic 3  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic 4  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living foarte mic 6  Bucuresti AsiCarhitectura