Usi Rotative complet vitrate si cu senzori de protecție, pentru IQuest Cluj-Napoca

KADRA a montat două uși rotative complet vitrate pentru IQuest Cluj-Napoca, una dintre cele mai eco-friendly construcții din România.

 

Construirea clădirii de birouri IQuest a avut două obiective principale: adăpostirea unei parcări supraetajate publice, respectiv crearea de spații de servicii. Totodată, s-a avut în vedere respectarea regulamentului de urbanism pentru această zonă, cu privire la amplasarea în aliniament (front continuu), acoperirea calcanului existent, indici urbanistici și accese. Construcția are o mărime de 23.300 mp.

 

Ușile noastre rotative au răspuns cu succes nevoii proiectului de soluții de acces pentru un tranzit modern, customizabil și intens, format dintr-un număr ridicat de persoane care intră și ies zilnic din clădire.

 

Numărul mare de persoane care tranzitează zilnic clădirea a necesitat customizarea celor două uși la dimensiuni mari, astfel că diametrul acestora este de 2800 mm, iar înălțimea totală este de 2500 mm.

 

Datorită tehnologiei avansate, care asigură siguranță, fiabilitate și flux rapid, ușile rotative KADRA au corespuns pe deplin cerințelor beneficiarului, constituind o soluție complexă de automatizare a căilor de acces în clădirea IQuest.

 

Atunci când am montat două uși rotative pentru IQuest, beneficiarul a luat în calcul funcționarea ultra-silențioasă și fiabilitatea ridicată a acestora. Astfel că, cele două uși rotative montate de noi nu doar că facilitează accesul în clădire a unui număr mare de persoane zilnic, dar pot fi, totodată, optimizate cu ușurință în utilizare și necesită o întreținere facilă, fiind soluția recomandată de specialiștii KADRA pentru zonele cu flux ridicat de persoane, indiferent de domeniul de activitate.

 

Pe lângă rolul functional, de acces în clădire, cele două uși rotative vitrate au și rol de protecție în caz de incendiu, fiind prevăzute cu senzori de protecție conform Normativelor Europene EN 16005.


Pentru clădirea IQuest din Cluj-Napoca am montat două uși rotative în 4 canaturi, care dispun de operator în pardoseală, ceea ce i-a conferit beneficiarului o libertate sporită în alegerea materialelor folosite.

 

Arhitectura modernă și futuristă a construcției este completată de design-ul robust al celor două uși rotative montate vitrate, care se remarcă prin tavanul de sticlă, cu grosimea de 17 mm, și vitrajul curb, din sticlă de 12 mm, care permite luminii naturale să se disipeze în interior și să creeze o ambianță caldă și  deosebit de plăcută.

Mai multe informații despre modelele noastre de uși rotative găsiți în această secțiune dedicată.

 

De asemenea, vă invităm să descoperiți toate noutățile despre soluțiile noastre complete pentru automatizarea căilor de acces, accesând pagina noastră de Facebook.

IQuest KADRA usi  Cluj-Napoca KADRAIQuest KADRA 2  Cluj-Napoca KADRAIQuest KADRA 1  Cluj-Napoca KADRAIQuest KADRA usi rotative  Cluj-Napoca KADRAIQuest KADRA  a montat usi rotative  Cluj-Napoca KADRAIQuest KADRA  Cluj-Napoca KADRA