Instalare poartă culisantă industrială la Delta Engineering, Maramureș

Portile autoportante, cunoscute si sub denumirea de porti culisante in consola sunt noile tendinte in materie de porti atat in domeniul rezidential, cat mai ales in cel industrial, fiind preferate din ce in ce mai mult portilor culisante pe sina incastrata in beton.

 

Avantajele fata de poarta culisanta pe sina sunt multiple: functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice, de exemplu depunerea zapezii sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii.

Recent echipa AMERICASA a finalizat instalarea unei porti culisante autoportante de mari dimensiuni, model Wisniowski PI 200, pentru controlul accesului la firma Delta Engineering din localitatea Tautii Magheraus, Maramures.

Poarta are o deschidere utila de 12 m, in total confectia metalica avind 16,5 m. Ca finisaj s-a optat pentru zincare termica astfel durata de viata creste semnificativ.

Poarta este complet automatizata, deschiderea facindu-se din telecomanda. Motoreductorul de mare putere si panoul de comanda sunt inchise intr-un cabinet metalic pentru o mai buna protectie.

 

Securitatea este foarte importanta in astfel de proiecte astfel am folosit o serie de elemente: muchia portii este accesorizata cu o margine din cauciuc activa de tipul “safety edge”. Astfel, la deschiderea portii, in cazul in care poarta loveste cu muchia de cauciuc un obstacol, ea se va opri automat si se va retrage.

Deasemenea o pereche de fotocelule si un buton de oprire de urgenta completeaza partea de securitate.

 

AMERICASA SRL comercializeaza si asigura instalarea si mentenanta sistemelor complete de imprejmuire, acces si securizare a perimetrelor, cu aplicatii in cele mai diverse domenii de activitate, care respecta normele europene in ceea ce priveste calitatea, siguranta si durabilitatea. Suntem prezenti cu solutii pentru aproape toate domeniile de activitate, si anume: rezidential, industrial, civil-comercial, agricol si sportiv.

Poarta culisanta autoportanta PI200 Wisniowski - Baia Mare  Maramures AMERICASADetaliu poarta culisanta in consola  Maramures AMERICASAPoarta culisanta autoportanta PI200 Wisniowski - instalata la Delta Engineering  Maramures AMERICASAPoarta culisanta autoportanta PI200 Wisniowski - vazuta de aproape  Maramures AMERICASAPoarta culisanta autoportanta PI200 Wisniowski - vedere de ansamblu  Maramures AMERICASAPoarta culisanta autoportanta PI200 Wisniowski - exemplificarea modului de functionare  Maramures AMERICASA