Tapet lavabil MallDeco pentru o locuință din București

Tapetul reprezinta o alegere inspirata pentru decorarea sau redecorarea locuintei dumneavoastra, deoarece acopera orice defect al peretilor, rezultand un aspect desavarsit al acestora, fara diferente de culoare, textura sau pete. Pentru o locuinta din Bucuresti a fost utilizat pentru decorare tapetul de vinil MallDeco.

 

Modelul de tapet ales pentru amenajarea locuintei:

- tapet de vinil pe suport vlies (netesut),  model 8-1205 Merlen Maro-auriu.

Acesta este produs de Fabrica Vinil, un gigant de tapete din vinil pe suport de vinil, cu o experienta de peste 25 de ani, recunoscuta la nivel mondial atat prin calitatea si diversitatea produselor sale, cat si prin volumul mare de sute de milioane de mp.

 

Este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil, care se remarca printr-o serie de calitati importante, dintre care amintim: grad ridicat de rezistenta la zone umede (bucataria, baia și chiar subsolul), intretinere usoara prin spalare cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare), rezistenta mare la deteriorarea mecanica, nu se decoloreaza, nu retine mirosul. Este tratat antibacterian si antimucegai.

 

Marime rola: 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Greutate/rola: 3,3 kg.

 

Detaliu pereti tapetati cu tapet MallDeco - Merlen - 8-1205

Camera decorata cu tapet de vinil MallDeco- model Merlen - 8-1205

 

MALLDECO - un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

Oferim clientilor nostri lucrari de tapetare la cel mai inalt nivel de calitate!

 

Veniti la MallDeco si visele voastre vor prinde culoare!

______________________________

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098

E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Detaliu perete decorat cu tapet Merlen -8-1205  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet de vinil model- 8-1205 Merlen  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSPereti in curs de tapetare cu tapet MallDeco - Merlen -8-1205  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera dupa amenajarea cu tapet Merlen 8-1205  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS