TOP RESERVE BUSINESS

TOP RESERVE BUSINESS

Confortul casei tale începe la MallDeco

TOP RESERVE BUSINESS

Str. Strada Valea Cascadelor nr. 21, bl. Depozitul Nr. 4, et. 1, Bucuresti, sector 6


Relatii clienti:

TOP RESERVE BUSINESS

➢ MALLDECO - un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorința de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

➢Suntem reprezentant unic pe teritoriul Romaniei a 3 fabrici de succes din Ucraina, Crocus, Vinil si Kontinent, si ne diferentiem prin raportul calitate/pret, precum si printr-o paleta diversificata de tapete, atat pentru segmentul de business, cat si pentru cel individual.

➢MALLDECO are suportul unei echipe de profesionisti pentru care orice este posibil, care nu spune niciodată „nu se poate”; care cauta intotdeauna cele mai bune solutii pentru Dvs.

➢ Ofera consultanta competenta de top in alegerea solutiilor de decor.

➢ In centrul preocuparilor se afla in permanenta realizarea la termen a comenzilor si satisfactia clientilor nostri, incepand cu etapa de initiere a procesului de consultanta, design si pana la finalizarea proiectului.

 

Furnizorii nostri

➢ Crocus - o companie privata, cu o istorie de 55 de ani in decorarea ambientului interior, a carei viziune este sa creeze confort si armonie prin produsele sale.

➢ Vinil - gigant de tapete din vinil pe suport de vinil, cu o experienta de peste 25 de ani, recunoscuta la nivel mondial atat prin calitatea si diversitatea produselor sale, cat si prin volumul mare de sute de milioane de mp.

➢ Kontinent - fabrica de tapete din hartie pe suport de hartie, specializata de mai bine de 30 de ani in decoruri diverse in conceptie proprie, fiind realizate cu materiale ecologice prin metode studiate si verificate, care aduc un plus sanatatii mediului ambient.

1 gamă de produse înscrisă