Tapet extralavabil MallDeco utilizat pentru amenajarea interioară a unei locuințe din București

Va prezentam un exemplu de amenajare interioara a unei locuinte  din Bucuresti cu tapet de vinil MallDeco.

 

Modelele de tapet de vinil utilizate:

Melissa fon ciocolata, cod 5085

Melissa ciocolata, cod 5075


S-a folosit cel mai nou tip de tapet extralavabil, pe suport de bumbac netesut (vlies).  Acest tapet de vinil este 100% ecologic. Tapetul este rezistent la zgarieturi sau lovituri mecanice, precum si la actiunea razelor UV.  Permite respiratia peretilor, iar indepartarea se face usor, prin dezlipire, fara a lasa reziduuri pe perete. Fiind superlavabil, poate fi curatat (cu exceptia petelor de ulei sau grasime) prin spalare cu apa si detergent neagresiv. Datorita grosimii, poate prelua fara probleme, micile imperfectiuni ale peretilor.

 

Dimensiune rola: 1,06 m x 10,05 m = 10,65 mp./rola   

 

Toate echipamentele utilizate sunt  moderne, germane iar materiile prime sunt europene de calitate inalta, importate.


MallDeco este reprezentant unic pe teritoriul Romaniei a 3 fabrici de success din Ucraina, Crocus, Vinil si Kontinent, si se diferentiaza prin raportul calitate/pret, precum si printr-o paleta diversificata de produse, atat pentru segmentul de business, cat si pentru cel individual.

 

Contactati-ne pentru a primi o consiliere profesionista in alegerea tapetului, in functie de bugetul, dorintele si necesitatile dvs.!
______________________________
Bd. Iuliu Maniu 187, corp B, of. 3

Tel: +40739412226

Tel: +40314210037
office.malldeco@gmail.com

https://www.facebook.com/malldeco.romania/

Amenajare locuinta cu tapetr de vinil - Melisa  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu tapet de vinil cod 5075 Melisa  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera dupa amenajare cu tapet Melisa  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu tapet cod 5085 Melisa Fon Ciocolata  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera amenajata cu tapet de vinil - Melisa  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu perete cu tapet de vinil Melisa  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS