Tapet antimucegai, pentru decorarea unei locuințe din București

Tapetul reprezinta o alegere inspirata pentru decorarea casei, deoarece:

- Se poate aplica pe orice fel de material: chirpici, pereti vopsiti, beton, caramida, tencuiala, panouri prefabricate etc.

- Poate masca defectele peretilor, dacă acestea exista.

- Se aplica usor.

- Este foarte usor de intretinut.

- Are durata lunga de viata (15-20 ani), fara a i se schimba aspectul sau culoarea, in conditiile unei intretineri realizate in mod corect.

- Impactul vizual este mult mai puternic si aspectul este mult mai interesant si dinamic decat in cazul zugravelilor.

- Este usor de inlaturat, iar suprafata poate fi acoperita cu alt tapet, fara a intampina probleme.

 

Modelul de tapet folosit:

- Tapet de vinil MallDeco 5-1280 Belis Gri inchis.

 

Acesta este produs de fabrica VINIL, este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil. Prezinta un grad ridicat de rezistenta la zone umede, cum ar fi bucataria, baia si chiar subsolul, poate fi usor spalat cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare). Are rezistenta mare la deteriorarea mecanica si este tratat antibacterian, antimucegai.

Marime rola: 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Greutate/rola: 3,3 kg.

 

Griul poate constitui fundal pentru oricare dintre stilurile: minimalist, clasic, loft, provence. Se poate asorta cu mobila si accesorii indraznete sau poate fi combinat cu alta culoare pentru a crea senzatia de spatialitate.

Camera decorata cu tapet Bellis - cod 5-1280

Perete cu tapet de vinil Belis

MallDeco are o experienta bogata in domeniul amenajarilor interioare si o varietate bogata a colectiilor de tapet, ceea ce va asigura crearea unor designuri impresionante.

Va amenajam spatiul cu gust, calitate si produse cu durata de viata lunga!

Contactati-ne pentru a primi o consiliere profesionista in alegerea tapetului, in functie de bugetul, dorintele si necesitatile dvs.!

 ____________________________

 

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098
E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Detaliu pereti cu tapet de vinil Belis - gri inchis  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet MallDeco cod -5-1280 Belis  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet Belis pe un perete  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSPerete dupa aplicarea tapetului de vinil Belis  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS
Lucru în România