Refacerea trotuarelor de pe Bulevardul Unirii si a Monumentului Eroilor, Buzau, cu pavele premium

Elis Pavaje a livrat produsele pentru lucrarile de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Unirii si a Monumentului Eroilor din Buzau. Proiectul a constat in furnizarea de pavele premium si borduri din beton vibropresat.  

 

Elis Pavaje a devenit cel mai important producator de pavaje de pe piata romaneasca, oferind solutii complete de amenajare, pornind de la proiectarea si executia produselor, la transportul si descarcarea acestora si incheind cu amenajarea eficienta a spatiilor.

 

Suprafata de amenajat pentru care s-au livrat pavele si borduri este de aproximativ 3800 mp. Produsele au fost utilizate pentru pavarea trotuarelor Bulevardului Unirii, delimitari ale spatiilor verzi si reamenajarea aleilor de acces si a zonei in care este amplasat Monumentul Eroilor.

 

Materiale folosite:

Avand in vedere destinatia strict pietonala a zonelor reamenajate, arhitectii au optat pentru pavele premium, grosime 6 cm, din gama Umbra P4, intr-un joc de culori in combinatie gri-deschis si antracit, care confera bulevardului un aer modern si dinamic.


“Este o onoare ca produsele noastre au fost alese pentru reamenajarea acestui bulevard ce gazduieste Cimitirul Eroilor si monumentul dedicat soldatilor decedati in razboiul ce a dus la formarea statului roman” a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje. “Ne bucura, totodata, alegerea unui produs premium, cu un aspect estetic deosebit, pentru o amenajare publica, ne dorim ca produsele premium sa infrumuseteze din ce in ce mai multe spatii publice” a adaugat Emil Gota.   

 

Serviciile de montaj au fost asigurate de un partener Elis Pavaje, compania C&A LEIVIS PAVAJE SRL din Zarnesti, jud. Buzau.     

 

Cimitirul Eroilor din Buzau este cel mai mare de acest tip din Romania si al doilea ca marime din Europa.

Monumentul Eroilor, Buzau, dupa amenajare  Buzau ELIS PAVAJEBulevardul Unirii, Buzau - dupa lucrarile de refacere a trotuarului  Buzau ELIS PAVAJEDetaliu -pavaj- Bulevardul Unirii, Buzau  Buzau ELIS PAVAJEMonumentul Eroilor vazut de aproape  Buzau ELIS PAVAJE