Piscina la Hotel Continental, Timisoara

Proiectul de la Hotel Continental a inceput in anul 2002 cand s-a construit piscina de exterior, folosind cu tehnologia Steel Tech. Bazinul a fost amplasat deasupra restaurantului de la subsol, folosindu-se ca fundatie o terasa veche.


Recent hotelul a optat pentru o piscina de interior si doua spa-uri. 

Forme si dimensiuni:
Piscina dreptunghiulara, cu structura din beton si cofraje de polistiren, si dimensiuni 12.5 x 11 m. Bazinul este dotat cu 6 proiectoare cu LED cu sapte culori; scara de acces romana si scara de inox; sistem de tratare automat completat cu lampi UV; sistem de filtrare cu nisip format din trei filtre. Finisajul piscinei este realizat cu liner. 


Cele doua Spa-uri sunt au de asemenea structura din beton si cofraje de polisitren si dimensiunile de 2 x 2.5 m. Acestea pot acomoda fiecare cate sase persoane. Sistemul de filtrare folosit este cel cu nisip, format din doua filtre. Fiecare dintre spa-uri are propriul sistem de hidromasaj instalat.

Piscina Hotel Continental, Timisoara  Timisoara KASTA METALPiscina Hotel Continental, Timisoara  Timisoara KASTA METALPiscina Hotel Continental, Timisoara  Timisoara KASTA METAL