KASTA METAL

KASTA METAL

Sos. Pipera-Tunari nr. 2A, Voluntari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

Despre KASTA METAL

KASTA METAL este o companie cu actionariat romano-american ce activeaza pe piata romaneasca inca din 1993. A debutat ca firma de inginerie in domeniul proiectarii sistemelor de alimentare cu apa si hidrotransport, diversificandu-si ulterior activitatea adaugand portofoliului de produse echipamentele pentru pomparea apei.

 

In prezent, portofoliul KASTA METAL ofera solutii tehnice complexe si complete pentru constructia si intretinerea piscinelor rezidentiale si publice, spa-urilor, saunelor si cabinelor cu infrarosu precum si a decoratiunilor pentru gradina. A fost prima firma care a introdus pe piata romaneasca tehnologia vestica a piscinelor modulare care permite construirea piscinei intr-un timp extrem de scurt.

 

Compania se bucura de un renume atat la nivel international cat si pe plan local datorita profesionalismului echipei sale, produselor de inalta calitate, atentiei pentru detaliile proiectelor clientilor sai precum si loialitatatii fata de acestia. In cei 20 de ani de activitate KASTA METAL a dorit sa ofere beneficiarilor proiectelor  posibilitatea de a se bucura de un spatiu dedicat relaxarii, amenajat cu rafinament.

4 game de produse înscrise