Șlefuire marmură pentru restaurare pardoseală – Hotel Athénée Palace Hilton

BrownStone a participat la lucrarile de modernizare si renovare de la Hotelul Athénée Palace Hilton din Bucuresti, una dintre cladirile de referinta din centrul cultural al orasului.


Lucrarile s-au desfasurat la finalul anului 2020 si inceputul lui 2021. Rolul echipei noastre a fost acela de a reabilita pardoseala din marmura din zona de lobby si de receptie a hotelului.

 

In urma procesului de slefuire profesionala, cu ajutorul tehnologiei ultra-moderne, pardoseala a fost refacuta ca noua, fara a fi nevoie de inlocuirea placilor de piatra si deschiderea unui veritabil santier.

 

Suprafata slefuita a masurat aproximativ 300 de metri patrati, iar lucrarile, aplicarea de tratamente, slefuirile si finisajele au durat in jur de 3 saptamani, fara ca activitatea obisnuita a hotelului sa fie intrerupta.

 

Slefuire marmura - Hotel Athénée Palace Hilton

 

Compania noastra isi propune sa popularizeze ideea ca marmura, dar si alte tipuri de piatra naturala se pot reface ca noi in urma slefuirii profesionale.

 

In acceptiunea BrownStone, slefuire profesionala inseamna folosirea tehnologiilor de top la nivel mondial si personal instruit in afara tarii, capabil sa foloseasca in mod corespunzator aceste echipamente.

 

Un alt efect al progresului tehnologic din domeniul slefuirii pietrei naturale este legat de aplicarea unor tratamente specifice fiecarui tip de piatra in conformitate cu compozitia sa chimica.

 

In urma aplicarii acestor tipuri de tratamente proprietatile naturale si rezistenta pietrei sunt imbunatatite fara a avea alte efecte adverse. Tratamentele sunt in conformitate cu normele europene actuale in ceea ce priveste restaurarea monumentelor si operelor de arta din piatra naturala.

 

Prin slefuire profesionala se prelungeste considerabil durata de viata a pietrei naturale.

 

In acest mod putem contribui la reducerea consumului de resurse naturale iar pretul pe care un client il plateste pentru slefuire si mentenanta este considerabil mai mic in comparatie cu deschiderea unui santier, inlocuirea placilor, achizitia si montaj de material.

Proiect BrownSTONE - Slefuire marmura - Hotel Athénée Palace Hilton  Bucuresti BROWNSTONE
Pardoseala marmura vazuta de aproape  Bucuresti BROWNSTONE
Pardoseala marmura dupa reconditionare  Bucuresti BROWNSTONE
Detalii pardoseala reconditionata  Bucuresti BROWNSTONE
Interior - Hotel Athénée Palace Hilton  Bucuresti BROWNSTONE
Restaurare marmura - Hotel Athénée Palace Hilton  Bucuresti BROWNSTONE
Detaliu pardoseala marmura  Bucuresti BROWNSTONE
Detalii pardoseala marmura  Bucuresti BROWNSTONE
Restaurare pardoseala marmura  Bucuresti BROWNSTONE
Slefuire marmura - Hotel Athénée Palace Hilton  Bucuresti BROWNSTONE