Iluminat perimetral și parcare pentru hală industrială

Conducerea germana a companiei cauta o solutie de iluminat eficienta din punct de vedere energetic. Corpurile de iluminat Ambiflux® au fost selectate pentru intregul proiect.

 

Iluminatul parcarii si iluminatul perimetral sunt realizate cu ajutorul corpurilor de iluminat stradal Ambiflux® Traffic cu sistem de fixare reglabil pe consola, respectiv sistem de fixare pe perete. Pozitia de montare si numarul acestora au fost optimizate de echipa noastra in faza de proiectare pentru a obtine un iluminat in conformitate cu standardele europene si pentru a reduce nivelul de poluare luminoasa.

 

In zona de productie si in depozite au fost montate proiectoare LED industriale cu sistem optic specializat. Astfel, iluminatul din hala de productie asigura vizibilitate optima la posturile de lucru pentru eficienta si confortul angajatilor. Depozitele impun o atentia deosebita la manevrarea utilajelor si a marfurilor. Pentru evitarea accidentelor si erorilor in gestionarea stocurilor, iluminatul joaca un rol principal. De aceea, am ales pentru aceste zone proiectoare Ambiflux® care asigura simultan un nivel de iluminat uniform al cailor de acces si a tuturor zonelor de depozitare.

 

In zona administrativa s-au ales lampi dimabile pentru birouri, astfel incat iluminarea poate fi setata la nivelul dorit in fiecare birou. Astfel, se realizeaza economii de energie electrica si creste gradul de confort si productivitatea salariatilor.

 

Compania Electronic Interactiv SRL produce corpuri de iluminat cu LED sub marca proprie Ambiflux®. Corpurile de iluminat se remarca prin: durabilitate si eficienta energetica ceea ce ofera companiilor care le utilizeaza, o modalitate de a reduce semnificativ costurile energetice si de intretinere si de a crea un mediu de afaceri mai sustenabil.

 

Gama noastra de solutii de iluminat cu LED, special conceputa pentru iluminat industrial, comercial si urban, este perfect adaptata pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Iluminat perimetral cu lamp led pentru hala industriala  Parcul Eurobusiness I Oradea, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat parcare cu lampi led pentru hala industriala ELECTRONIC INTERACTIV Parcul Eurobusiness I Oradea Bihor ELECTRONIC