Elis Pavaje a furnizat produsele pentru amenajarea exterioară a Conacului Martinutzi, Vințu de Jos

Spatiul exterior al Conacul Martinutzi din Vintu de Jos, Jud Alba, a fost amenajat cu pavele din gama Standard si Premium, furnizate de Elis Pavaje.

Pe o suprafata de peste 3 hectare, la doar cativa kilometri de Alba Iulia, Domeniile Mar'tinutzi reprezinta locatia perfecta din centrul Transilvaniei pentru organizarea de evenimente deosebite si pentru relaxare.

 

Materiale folosite:

Elis Pavaje a intervenit pentru amenjarea spatiului exterior cu produse din categoria Premium si Standard: Rustic P4 antracit, Dreptunghi si Patrat, culorile ciment si teracota.

 

Pavajul Rustic P4 se distinge prin forma simpla si aspectul natural, calitati conferite de suprafata neregulata si dimensiunea mare a modelului.  Apropiat de aspectul natural al mediului inconjurator, modelul este simplu si elegant. Dalele au suprafata neregulata si o coloristica naturala, prin care se accentueaza trasatura traditionala a spatiilor in care este integrat. Creeaza un placut sentiment de apropiere de natura si armonie in gradini, parcuri sau pe terase.

 

Pavajul Dreptunghi are un model clasic si o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat.

 

Pavajul Patrat ofera senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare adaptabilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni.

 

Pentru a inlesni pavarea personalizata a spatiului ales, Elis Pavaje ofera o paleta larga de culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajare. Aceastea corespund atat nevoilor utilitare, cat si celor estetice.

Pavaj Dreptunghi vazut de aproape  Vintu de Jos ELIS PAVAJEPavaj Rustic P4 vazut de aproape  Vintu de Jos ELIS PAVAJEAmenajarea aleei de acces catre conac cu pavaj  Vintu de Jos ELIS PAVAJEPavaj Dreptunghi -culoarea ciment si teracota  Vintu de Jos ELIS PAVAJEPavaj dreptunghi si patrat, culoarea ciment si teracota  Vintu de Jos ELIS PAVAJEConacul si pavajul dreptunghi si patrat, in culorile ciment si teracota  Vintu de Jos ELIS PAVAJESpatiul verde amenajat cu pavaj Rustic P4  Vintu de Jos ELIS PAVAJE