Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a Clubului Theodora Golf, din Teleac, judetul Alba

Elis Pavaje a furnizat pavele din beton vibropresat si servicii de montaj, pentru o suprafata de cca 18.500 mp, pentru cel mai nou teren de golf din Romania, Theodora Golf Club, construit in Teleac, judetul Alba.


Materiale folosite:

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si a parcarilor, precum si pentru amenajarea spatiului de relaxare, agrement si cazare din cadrul clubului, in alegerea modelelor si culorilor tinandu-se cont de specificul fiecarei destinatii. Astfel, pentru spatiile pietonale, arhitectii au ales pavele premium, din gama Antico si Umbra, de dimensiuni variate, in culori complementare, alb-crem si antracit, care completeaza stilul arhitectural modern al ansamblului. De asemenea, ansamblul de 14 vile si zona de agreement a clubului au fost amenajate cu pavele premium.

 

Pentru zonele cu trafic auto, cai de acces si parcări, s-a optat pentru  produse adecvate acestei destinatii, rezistente si durabile, Elfix si Dreptunghi D2. Amenajarea a fost completată cu borduri, palisade, elemente de treapta, precum si blocheti.

 

Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje si s-au desfasurat pe o perioada de aproximativ 6 luni. 

Theodora Golf Club, dupa amenajare  Teleac ELIS PAVAJETerenul de golf dupa amenajare cu pavaj  Teleac ELIS PAVAJEAmenajarea cailor de acces cu pavaj  Teleac ELIS PAVAJEPavaj - detaliu  Teleac ELIS PAVAJEPavaj utilizat la amenajarea terenului de golf, vazut de aproape  Teleac ELIS PAVAJETerenul de golf Theodora Golf dupa amenajarea cu pavaj  Teleac ELIS PAVAJETheodora Golf Club, dupa amenajarea cu pavaj  Teleac ELIS PAVAJEZona din fata Salii de Conferinte, amenajata cu pavaj  Teleac ELIS PAVAJE