Eliminarea degradării betonului la pistele cu trafic intens – Spălătorie auto self-service din Iași

• Proiect: Protectia, durificarea pistelor de beton cu trafic la spalatorie auto

• Tip lucrare: Impermeabilizare piste beton cu trafic si atac chimic

• Materiale folosite: Penetron Admix protectie totala beton, impermeabilizare, Peneseal FH PS durificare si rezistenta trafic greu

 

 

Pistele spalatoriilor auto sunt expuse in mod prelungit la trafic greu, apa, substante chimice etc., ceea ce duce la o deteliorare mai rapida a acestora. Pentru protejarea, durificarea si crestera duratei de viata a betonului solutiile de impermeabilizare si durificare trebuie sa fie complete si sa ofere o protectie totala betonului.

 

Noua spalatorie auto self service situata in centrul orasului Iasi, a ales ca si solutie de protectie totala a suprafetelor din beton materialele Penetron

 

Impermeabilizare si protectie directa, fara manopera, fara timp pierdut

Solutia propusa de catre departamentul tehnic Penetron Romania a fost agreata, fiind economica, durabila, si rapida fara a creste timpul de executie a lucrarii.

 

Aproximativ 220 mp. de beton s-au turnat pentru pistele spalatoriei self service. Betonul a fost tratat cu material Penetron Admix cu adaugare in CIFA, direct in masa betonului, in momentul dozarii.

 

Penetron Admix a fost adaugat in masa betonului pentru a creste durata de viata, mentenanta suprafetelor, a impiedica infiltrarea umiditatii, protejarea impotriva atacului chimic (ph 3-11) permanent, auto-reparea fisurilor de pana la 0,5 mm in contact cu umiditatea, oferind rezistenta impotriva ciclului inghet-dezghet.

 

Tratament de durificare a suprafetei

Peneseal FH- PS, sigiliu lichid transparent, aplicat prin pulverizare protejeaza si durifica permanent betonul patrunzand adanc in masa ,dosificand masa de beton si eliminand eflorescenta, prin reactia cu componentele acestuia pentru al solidifica si durifica. Sarurile mineralele alcaline, eflorescenta sunt eliminate in proces, crescand adezivitatea suprafetei Sarcina sa electrica ii permite sa reactioneze cu umiditatea betonului pentru a forma un gel insolubil, ceea ce face ca betonul sa fie mai rezistent la apa. Nano particulele sunt mai eficiente in umplerea suprafetelor neuniforme, facand betonul mai rezistent la abraziune, atac chimic si praf.

 

Citeste mai multe despre materialele Penetron aici

2. Piste turnate cu Penetron Admix  Iasi PENETRON ROMANIA
Foto: Penetron

2. Piste turnate cu Penetron Admix

4.Tratare suprafata pentru durificare cu peneseal FH PS  Iasi PENETRON ROMANIA

4.Tratare suprafata pentru durificare cu peneseal FH PS

3.Tratament beton cu Penetron Admix  Iasi PENETRON ROMANIA

3.Tratament beton cu Penetron Admix

5.Suprafata durificata si impermeabilizata  Iasi PENETRON ROMANIA

5.Suprafata durificata si impermeabilizata