Design modern cu elemente clasice si industriale pentru o carmangerie premium

Suprafata - 60 mp

Anul finalizarii - In curs de amenajare

Concept - Un nou concept de carmagerie premium

Stilul amenajarii - Modern cu elemente clasice si industriale combinate

Materiale folosite - Placi ceramice fatetate tip caramida, gresie care imita lemnul, tapet personalizat, lavabila, placari de pereti cu panouri din lemn. Mobilierul este realizat la comanda din MDF vopsit si cu furnir de lemn. Decorul il reprezinta masinile de tocat clasice atarnate deasupra tejghelei de servire, ustensile de bucatarie sub forma de decor si plante aranjate in nisele superioare a mobilierului.

Gama cromatica - Griuri de la antracit la gri deschis, nuanta lemnului natur

 

Anul trecut compania Angst si-a schimbat conceptul produselor pe care le comercializeaza, iar primul pas a fost rebranding-ul. Anul acesta va continua promovarea si prin noul magazin adresat unei nise de persoane care tin mult la calitatea produselor premium. Rolul nostru a fost sa cream o noua imagine a magazinului si sa integram noua identitate. De aceea am optat pentru obiecte customizate si atentie la detalii-pardoseala din ceramica cu aspect de marmura sau parchet antichizat, placaje din furnir natural pe pereti, corpuri suspendate cu rol decorativ.

Magazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ InteriorMagazin - carmangerie premium Angst  Bucuresti Creativ Interior