Creativ Interior

Creativ Interior

Strada Muzeul Zambaccian nr. 34, sc. C, Bucuresti


Relatii clienti:

Creativ Interior

Oare designul de interior este important in viata noastra?

Cu siguranta, DA! De ce? Deoarece designul de interior - nu este doar o imbunatatire a imaginii pentru casa dvs sau opinia prietenilor care va viziteaza. Designul este acel elemenat care poate sa va aduca un plus confort, un spatiu pentru a creste productivitatea sau popularitatea in randul clientilor.

Iar noi, designerii de la Creativ Interior mergem pe acest principiu. Credem ca o amenajare gandita pana la mici detalii reuseste sa afectecteze foarte mult emotiile umane, comportamentul si bunastarea generala. Responsabilitatea si scopul nostru este de a lucra impreuna cu tine pentru a concepe un spatiu perfect adaptat nevoilor tale!

Echipa Creativ Interior

 

Cu o experienta de sase ani, am acumulat un portofoliu puternic de proiecte in domeniul Horeca, office, retail si rezidential.

Creativ Interior te poate ajuta la alegerea conceptului sau a stilului, finisajelor sau a decorului in amenajarea spatiului. Vei avea tot sprijinul nostru in ceea ce priveste consultanta in design, iar proiectul creat de noi te va ajuta sa vizualizezi spatiul tau cat mai realist datorita programelor specializate. Iti putem pune la dispozitie coordonarea si executia proiectului la cheie, iar baza noastra de date cu furnizorii te vor ajuta sa faci alegerea corecta in functie de bugetul alocat. Totul pentru ca tu sa te poti bucura de procesul si rezultatul final in urma muncii noastre.

Suntem deschisi la noi provocari si cu siguranta inovatia este cuvantul care ne caracterizeaza.

6 game de servicii înscrise