Decorarea interioară a unei locuințe din București cu tapet MallDeco rezistent la mucegai

Din cauza umiditatii, apropierii fata de o sursa de caldura sau efectului razelor solare, pe pereti pot aparea pete inestetice, care nu pot fi acoperite cu vopsea.

Tapetul acopera perfect orice defect, avand un aspect desavarsit, fara diferente de culoare, textura sau pete!

 

Pentu amenajarea unei locuinte din Bucuresti a fost utilizat tapetul MallDeco 3-1205 Merlen Gri.

Tapetul de vinil este un element de decor interior care se adapteaza foarte usor, este practic si are o functionalitate ridicata.

Griul poate deveni un fundal perfect pentru stilul minimalist, provence, loft sau clasic de amenajare interioara. Poate fi asortat cu mobila sau accesorii indraznete, precum si combinat cu o alta culoare pentru a da impresia de spatialitate.


Acest tapet MallDeco este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil, care se remarca printr-o serie de calitati importante, dintre care amintim: grad ridicat de rezistenta la zone umede (bucataria, baia si chiar subsolul), poate fi usor spalat cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare), prezinta rezistenta mare la deteriorarea mecanica si razele UV, este tratat antibacterian, antimucegai, nu se decoloreaza si nu retine mirosul.

 

Marime rola 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Greutate/rola: 3,3 kg.

Tapetul are o durata lunga de viata (15-20 ani), fara a i se schimba aspectul sau culoarea, in conditiile unei intretineri realizate in mod corect.


La MallDeco gasiti o gama larga de tapet pe diverse suporturi si de cele mai variate culori.
Va asteptam cu mare drag!

Contactati-ne pentru a primi o consiliere profesionista in alegerea tapetului, in funcție de bugetul, dorintele si necesitatile dvs.!
______________________________

 

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098
E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Detaliu camera dupa amenajare cu tapet MallDeco - Merlen Gri  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet MallDeco cod  3-1205 Merlen Gri  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSAspectul camerei dupa tapetare cu tapet MallDeco - Merlen Gri  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSPereti tapetati cu tapet MallDeco - Merlen Gri  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS