Decor modern cu tapet MallDeco pentru o locuință din București

Pentru o locuinta din Bucuresti a fost realizat un design modern cu ajutorul unui tapet MallDeco cu nuante metalice de auriu pe fundal negru.

Avantajul tapetului cu accente aurii este ca va poate ajuta sa creati iluzia optica de marire a incaperii si sa puneti accentul pe mobilier.

 

Modelul de tapet ales pentru decorare:

- tapet de vinil MallDeco pe suport vlies (netesut)  model Aron 11-1279 Negru-auriu. Acesta este un tapet rezistent la umiditate si poate fi usor spalat cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare). Prezinta rezistenta mare la razele UV, nu se decoloreaza si nu retine mirosul.

 

Caracteristici:

- Baza: termocolant

- Nr. de unitati intr-o cutie: 6

- Latime: 1,06 m

- Lungime: 10,05 m

 

Livingurile in aceasta combinatie de culori nu se vor demoda niciodata.Tapetul cu nuante aurii metalice pe fundal negru confera incaperilor un stil urban sofisticat si inovator, in care eleganta este exprimata prin fluiditatea formelor abstracte. Spatiul modern creeaza o atmosfera calda, plina de culoare si ospitaliera.

 

MallDeco ofera o varietate de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare interioara.

Este reprezentant unic pe teritoriul Romaniei a 3 fabrici de success din Ucraina, Crocus, Vinil si Kontinent, si se diferentiaza atat prin raportul calitate/pret, cat si printr-o paleta diversificata de produse pentru segmentul de business si pentru cel individual.

 

Contactati-ne pentru a primi o consiliere profesionista in alegerea tapetului, in functie de bugetul, dorintele si necesitatile dvs.!

_____________________________

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098

E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Pereti in timpul aplicarii tapetului de vinil Aron  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet de vinil model 11-1279 Aron  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSAspectul camerei dupa aplicarea tapetului de vinil Aron  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu perete cu tapet de vinil Aron 11-1279  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS