Amenajarea unui apartament din Bucuresti cu tapet lavabil de vinil

Tapetul lavabil reprezinta dintre cele mai bune optiuni pentru un tapet durabil, usor de intretinut, cu aspect care se pastreaza foarte bine peste timp. Acest tip de tapet este cea mai practica alegere, putand fi folosit pentru orice tip de incapere. Poate fi aplicat pe suprafete diverse, acopera bine imperfectiunile, confera un aspect elegant si uniform. MallDeco a realizat amenajarea unui apartament din Bucuresti cu tapet de vinil.

 

Au fost folosite 3 modele de tapet de vinil compact lavabil: 
- 6-1282 Gamma Gri-Bej
- 5-1091 Panza Lapte
- 2-1220 Orlando.

 

Tapetul lavabil pe suport nețesut este un model de calitate superioara. Aceasta pentru că modul în care este produs suportul tapetului confera rezistenta superioara la apa. Astfel, atat exteriorul cu vinil, cat si suportul sunt confectionate spre durabilitate. Prezinta rezistenta mare la razele UV si este tratat antibacterian. Se aplica rapid. 

Tapetul lavabil se intretine simplu si eficient pe termen lung. Tapetul lavabil de calitate poate fi spalat eficient si rezista in timp, cu acelasi aspect viu si elegant peste ani. Bineinteles, aceasta doar daca tapetul este bine intretinut si nu este agresat cu solutii de curatare agresive sau corozive. Este usor de inlocuit, se dezlipeste in totalitate, fara urme.

Marime rola: 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Prezentare lucrare MallDeco

MallDeco este partenerul ideal pentru ca iti pune la dispozitie o mare diversitate de modele in stiluri diferite.

Tapet Orlando 2-1220 - vazut de aproape  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSRola de tapet model Orlando -2-1220  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSRola de tapet model Panza Lapte 5-1091  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet Panza Lapte -5-1091  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSRola de tapet GAMMA GRI-BEJ 6-1282  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet GAMMA GRI-BEJ - 6-1282  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS