Amenajarea Stadionului Cluj Arena, din Cluj-Napoca, cu produse furnizate de Elis Pavaje

Elis Pavaje s-a implicat in amenajarea Stadionului Cluj Arena, din Cluj-Napoca. Contractul a constat in furnizarea de pavaj, borduri si rigole, dar si in realizarea serviciilor de montaj a pavajului aleilor din jurul arenei si a parcarilor.

 

Materialele folosite:

In cadrul proiectului Elis Pavaje a folosit urmatoarele modele de pavaj Patrat P4 Umbra (produs special pentru acest proiect in patru nuante), Frunza F4 antracit si Dreptunghi D2 rosu fara sanfren (pentru pista de biciclisti) Pe langa pavaj, Elis a mai furnizat borduri (B3 si B1) si rigola scafa R1.


Pavajul Patrat P4 Umbra se evidentiaza prin suprafața si textura deosebite. Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care este utilizat.Combinand tipurile de nuante se pot crea spatii foarte interesante din punct de vedere vizual. 

Pavajul Frunza F4 se distinge prin forma autoblocanta a dalelor ce ii mareste rezistenta la traficul greu si intens.

Pavaj Dreptunghi D2 este un model clasic cu o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat.

Bordura B1 are dimensiunile: - L-500, l -100, h-150 mm, iar bordura B3L- 500, l - 200, h - 250 mm.

Rigolele scafa R1 sunt rigole utilizate pentru terase. Montajul se face pe un strat de nisip, ceea ce confera avantajul de a putea fi desfacute si remontate in urma unor lucrari in subteran. Acestea nu se fisureaza deoarece permit solului sa respire, avand in acelasi timp si o buna rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet. Dimensiuni: L-400, l - 300, h -120.


Elis Pavaje este cel mai important producator de pavaje de pe piata romaneasca, oferind solutii complete de amenajare, pornind de la proiectarea si executia produselor, la transportul si descarcarea acestora si incheind cu amenajarea eficienta a spatiilor.

Amenajare in exteriorul stadionului cu pavaj Frunza F4 antracit  Cluj-Napoca ELIS PAVAJEAmenajare zone acces stadion cu pavaj Umbra Patrat P4 si Dreptunghi D2 rosu pt pista biciclistiPavaj Frunza F4 vazut de aproape  Cluj-Napoca ELIS PAVAJEAmenajare cu pavaj Umbra P4 Patrat  Cluj-Napoca ELIS PAVAJEPavaj Umbra Patrat P4 si Dreptunghi D2 - detalii  Cluj-Napoca ELIS PAVAJEPavaj  Umbra patrat P4  Cluj-Napoca ELIS PAVAJE