Amenajarea Parcului Unirii din Alba Iulia cu pavele Elis Pavaje

Elis Pavaje - lider pe piața pavajelor din Romania - a furnizat pavele si borduri pentru amenajarea Parcului Unirii din Alba Iulia. S-au realizat lucrari pentru pavarea aleilor cu piatra naturala si cu pavele prefabricate din beton, pavarea trotuarelor Parcului Unirii, delimitarea spatiilor verzi si reamenajarea aleilor de acces.

 

Materiale folosite:

Avand in vedere destinatia strict pietonala a zonelor reamenajate, proiectul a implicat furnizarea de pavele premium, Umbra P4, de 60 mm, intr-o combinatie de 4 culori (alb-crem, antracit, gri inchis, gri deschis) si piatra andezit.

Datorita dimensiunilor mari, modelul Umbra P4 confera ordine, structura si un aspect modern si tineresc. Ambele produse se evidentiaza prin suprafata antiderapanta, ce ofera rezistenta sporita. Suprafetele amenajate au fost delimitate de 3 tipuri de borduri, in culoare ciment, granit si antracit, valorizand intregul ambient. 

 

Piatra cubica reprezinta imbinarea perfecta intre estetic si durabil, fiind rezistenta la intemperii, la trafic intens, si avand un aspect deosebit de placut. Se poate folosi cu succes atat la pavarea curtilor, aleilor in domeniul rezidential, cat si la parcari, trotuare, piete, cai de acces sau infrastructura.

 

Serviciile de montaj au fost realizate de catre o echipa de montaj proprie, in decurs de 4 luni.

 

Ne bucuram ca am crescut nivelul de confortul al cetatenilor si speram sa se bucure cat mai mult timp de lucrare!

Amenajarea spatiului verde cu pavaj  Alba Iulia ELIS PAVAJEAlei din Parcul Unirii, dupa amenajare  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj -model cercuri concentrice  Alba Iulia ELIS PAVAJEParcul Unirii, Alba Iulia, dupa amenajre  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj folosit la amenajarea Parcului Unirii  Alba Iulia ELIS PAVAJE