Amenajarea exterioară a Hotelului Allegria Spa, Alba Iulia, cu pavele Elis Pavaje

Elis Pavaje a furnizat pavele pentru amenajarea exterioara a Hotelului Allegria Spa, din Alba Iulia.

Allegria Hotel sugereaza ideea unui spatiu confortabil, caruia culorile vibrante si designul neconventional, ii aduc un plus de valoare si il fac unic in Judetul Alba.

Hotelul Allegria, situat la 7 km de cetatea din Alba Iulia pune la dispozitie o piscina in aer liber, un centru spa, o crama si un restaurant cu terasa.

 

Materiale folosite:

 

Amenajarea zonei exterioare a presupus folosirea de pavele Antico, Rondo si pentru parcare, Vesta.

 

Pavelele Antico se realizeaza prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astfel un aspect care sa exprime trecerea timpului. Cand ai nevoie de un aer vintage pentru amenajarea ta, pavelele Antico sunt prima noastra recomandare.

 

Unul dintre cele mai frumoase si flexibile modele, Rondo se distinge prin forma speciala a pavelelor, care se imbina intr-o combinatie de cate cinci dale, de forma patrata si trapezoidala. Fiind modular, se integreaza perfect in spatii de forme variate, fiind potrivit pentru pavarea aleilor din parcuri, a teraselor si a pietelor circulare.

 

Modelul Vesta vine in completarea solutiilor de pavare industriala cunoscute si des utilizate (Dublu T), conferind un plus de ergonomie spatiului. Prin forma dalelor si calitatile intrinseci legate de rezistenta, acest model permite imbinari perfecte, remarcabile si pe plan estetic.

 

Elis Pavaje este liderul national pe piata pavajelor din Romania. Elis Pavaje ofera solutii complete de amenajare, pornind de la proiectarea si executia produselor, la transportul si descarcarea acestora si incheind cu amenajarea eficienta a spatiilor.

Hotel Allegria Spa, vazut noaptea  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj Rondo vazut de aproape  Alba Iulia ELIS PAVAJEHotel Allegria Spa, dupa amenajarea exterioara  Alba Iulia ELIS PAVAJECurtea Hotelului Allegria, dupa amenajarea cu pavaj  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj Antico vazut de aproape  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj Antico in curtea Hotelului Allegria, Alba Iulia  Alba Iulia ELIS PAVAJE