Amenajare interioară cu tapet rezistent la umiditate, pentru o locuință din București

Va prezentam un exemplu de amenajare interioara cu tapet MallDeco rezistent la umiditate, pentru o locuinta din Bucuresti.

 

Materialul folosit:

Tapet rezistent la umiditate Merlen Decor, cod 1-1274 

 

Tapetul de vinil este cel mai performant tip de tapet lavabil si extralavabil, pe suport netesut (vlies). Este 100% ecologic. Tapetul este rezistent la zgarieturi sau lovituri mecanice, precum si la actiunea razelor UV. Este ignifug si tratat antibacterian. De asemenea, permite peretilor sa respire, iar indepartarea se face usor, prin dezlipire, fara a lasa reziduuri pe perete.

 

Caracteristici:

- Baza: termocolant

- Nr. de unitati intr-o cutie: 6

- Latime: 1,06 m

- Lungime: 10,05 m

 

MALLDECO va ofera o paleta diversificata de tapet, atat pentru segmentul de business, cat si pentru cel individual. MALLDECO are suportul unei echipe de profesionisti pentru care orice este posibil, care nu spune niciodata „nu se poate”; care cauta intotdeauna cele mai bune solutii pentru Dvs.

Camera amenajata cu tapet Merlen Decor  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu tapet Merlen Decor cod1-1274  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSAmenajare interioara cu tapet Merlen Decor  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet Merlen Decor pe perete  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS