Vopsele pulberi pentru mobila, electrocasnice, auto sau industrie INTERPON

Vopsele pulberi pentru mobila, electrocasnice, auto sau industrie INTERPON

Contactează furnizorul
INTERPON

Nou - Colectia de vopsea pulbere Interpon Eternity

Akzo Nobel Divizia de vopsea pulbere lanseaza colectia ETERNITY. Colectia este impartita in 4 Game - Luxury, Harmony, Simplicity, Earthy - si cuprinde  20 de culori mate dintre care 3 sunt si cu efect metalizat.


Finisajele Colectiei ETERNITY  sunt realizate cu tehnologia Interpon D2525 ECO a companiei AkzoNobel. Aceasta tehnologie Super Durabila de vopsire in camp electrostatic, ce reflecta caldura, va oferi suport arhitectilor in crearea de designuri sustenabile ce vor limita efectul de incalzire urbana (UHI) imbunatatind astfel calitatea vietii si ducand la o scadere a costurilor la energie.


Facand parte din Gama Interpon D2000 are un track record de peste 21 de ani de durabilitate dovedita.

Aceasta tehnologie a fost creata sa indeplineasca cerintele inalte de rezistenta in fata intemperiilor specificate de standardele Qualicoat Class 2 si US Standards AAMA 2604, asigurand astfel o viata mai lunga pentru finisaje.


Colectia de vopsea pulbere Interpon D RAL

Gama de culori consta in 180 de culori RAL. Aceste culori apartin seriei Interpon D, nu sunt toxice, nu contin plumb sau intaritor TGIC fiind ecologice.


- Au rezistenta exceptionala la intemperii si o stabilitate deosebita a culorii.
- Vopselele din seria Interpon D au fost proiectate special pentru protejarea si decorarea structurilor arhitectonice exterioare cum ar fi deschideri, cadre metalice, ecrane si role.


- Culorile RAL sunt disponibile in seriile Interpon D 1036, D 1094, D 2525 si D 3000 si sunt insotite de certificatele corespunzatoare Qualicoat, GSB si AAMA.


Colectia de vopsea pulbere Interpon D RAL Metalic Mat

Colectia de vopsele a AkzoNobel corespunde cerintei pietei pentru culori metalizate din codificarea RAL. Acestea apartin seriei Interpon D1036 adecvata pentru structuri arhitectonice din aluminiu sau otel galvanizat si sunt produse pe baza de rasini poliesterice, fara plumb si fara intaritor TGIC.


Colectia RAL Metalic Mat consta in 17 culori. Toate culorile din colectia RAL Metalic Mat sunt produse cu tehnologia Bonded, ceea ce le confera o nuanta metalica stabila si omogena la aplicare. Sunt certificate Qualicoat Class 1 si GSB Standard si corespund cerintelor AAMA2603-05 si EN 12206.


Colectia de vopsea pulbere Interpon D Fiji

Vopselele pulbere au fost create pentru a raspunde cerintelor pietei pentru vopsele cu textura diferita, estetica originala cu o suprafata atractiva.

- Textura vopselelor Fiji face aluminiul mai atragator si il diferentiaza de PVC. Au o rezistenta deosebita la radiatiile UV si la intemperii.
- Sunt aprobate cu certificatele de calitate Qualicoat Class 1 si GSB Standard si corespund cerintelor AAMA2603-05 si EN 12206.
- Vopsele Fiji sunt disponibile pregatite in nuantele RAL: 1015, 3004, 3005, 5003, 5014, 6005, 6009, 7016, 7031, 7035, 8001, 8003, 8011, 8014, 8019, 9005, 9010 si 9016.


- La comanda speciala se pot produce si in alte nuante RAL.


Colectia de vopsea pulbere Futura 2010-2013 - Alegerea arhitectilor!

Colectia este formata din 50 de nuante cu efecte metalice, mate, sable. O noua colectie de 50 de culori pentru cladirile importante din ziua de azi ce pune pe prim plan durabilitatea. Creata astfel incat sa reziste de 5 ori mai mult decat produse obisnuite aceasta colectie este insa si ecologica.

Toate produsele sunt metalice si pot fi recuperate. Pentru a evita variatii ale culorii in timpul aplicarii toate produsele au la baza tehnologia Bonded. Va punem la dispozitie instructiuni de aplicare.

Collection Futura 2010-2013, ca si editiile precedente, a fost conceputa in colaborare cu PeclersParis, societatea internationala de consultanta pe teme de estetica si inovatie. 

Au fost selectate 5 teme pentru a cristaliza tendintele identificate de Peclers: Methamorphosis, Green Attraction, Neo Elementary, Survival World, Color Fiction. Fiecare tema are o anumita paleta de culori.

Interpon D2525, indeplineste atat cerintele riguroase ale standardului European Qualicoat Class 2, cat si standardului American AAMA 2605-05, sau standardul GSB MASTER. In timp ce marea majoritate a vopselelor pulbere sunt create sa reziste la testul de 1 an Florida, aceste noi culori trec testul mult mai aspru de 5 ani Florida si nu contin TGIC sau Plumb.


Colectia Anodic

Cinci vopsele compun gama de culori de Anodizare: argintiu, auriu, bronz si doua nuante de cafeniu. Pana in anul 1970, anodizarea era singurul mod de vopsire pentru aluminiu. Vopsirea cu vopsea pulbere a dus la raspandirea aluminiului, in special dupa anii '90, prin introducerea unei game largi de culori in afara RAL si cu efecte speciale. 


In prezent exista o tendinta sa se prefere anumite culori obtinute prin anodizare. Aceasta dorinta este indeplinita de vopselele pulbere care imita anodizarea. Sunt aprobate cu certificatele de calitate Qualicoat Class 1 si GSB Standard si corespund cerintelor AAMA2603-05 si EN 12206.


Colectia de vopsea pulbere Elements

Prezinta o varietate de vopsele cu textura sable si efecte metalice. Aceste vopsele sunt destinate decorarii obiectelor interioare si a spatiului exterior. Colectia se compune din 60 de nuante ce se impart in doua categorii mai largi, Interpon 310 si Interpon 610. 


Categoria Interpon 310 include 24 de nuante destinate exclusiv decoratiunilor de interioar - mobilier metalic, corpuri de iluminat, dotari de magazine, standuri de promovare a produselor, rafturi, vitrine etc.


Categoria Interpon 610 include 36 de nuante care sunt potrivite pentru decorarea accesoriilor expuse la conditii de exterior - banci de oras si de parc, corpuri de iluminat, masini agricole, dotari pentru spatii deschise, biciclete, aparate de gimnastica, produse sportive etc.


Colectia de vopsea pulbere Interpon D Brilliance

AkzoNobel a dezvoltat insa un produs care are o rezistenta crescuta cat si un efect metalic puternic totul de la prima aplicare. Colectia Interpon D Brilliance este o gama noua de vopsea pulbere cu efect metalic si stralucitor creata pentru a fi folosita la vopsirea obiectelor de metal ce se vor expune la interior (aparatura electrocasnica, componente IT) sau la exterior de exemplu: profile de aluminiu, rame de fereastra, usi sau paneluri de exterior. Componenta a seriei globale Interpon D1000, Interpon D Brilliance ofera o optiune mai „verde” in obtinerea efectului metalizat cu ajutorul vopselei pulbere, pastrand in acelasi timp performanta tehnica inalta ce vine odata cu folosirea produselor AkzoNobel Vopsea Pulbere.

Gama revolutionara Interpon D Brilliance este o vopsea pulbere ce se aplica intr-un singur strat prin care se obtine un finisaj ce anterior rezulta numai dupa folosirea vopselei lichide sau a 2 straturi de vopsea pulbere. Finisajele colectiei Brilliance sunt disponibile in diverse grade de durabilitate, ceea ce ofera rezistenta excelenta atat la interior cat si la exterior si respecta cerintele standardelor internationale importante precum: AAMA, Qualicoat si GSB. Gama este formata din 6 nuante.


Colectia de vopsea pulbere Interpon D3000 - Fluoromax

Noua generatie de vopsele pulbere Hyper Durabile se bazeaza pe o inovatie in chimia flurocarbonica, dezvoltata de AkzoNobel in scopul maximizarii rezistentei lor la intemperii. Este ecologica, nu contine plumb sau compusi organici volatili VOC. Cu destinatie principala: protectia si decorarea profilelor arhitectonice de aluminiu si a foilor plane, pulberea Interpon D 3000 - Fluoromax este ideala pentru cladiri monumentale de importanta deosebita, unde sunt necesare specificatii deosebit de stricte.


Pulberea Interpon D 3000 - Fluoromax a trecut cu succes absolut Testul "10 ani Florida" si a fost certificata Qualicoat Class 3, GSB Premium, EN 12206 si AAMA 2605-98.


Colectia de vopsea pulbere Premium

Noua colectie se compune din 24 vopsele pulbere satinate, special proiectate, cu tehnologia Ultra Durable, care depasesc vopselele standard utilizate in constructii, asigurand rezistenta la schimbarile de culoare, pastrarea stralucirii si o durabilitate exceptionala. Pulberile din gama Interpon D2525 a companiei AkzoNobel sunt certificate conform Qualicoat Class 2, GSB Master, si corespund specificatiilor AAMA 2604-05.


Nuantele acestei colectii pot deveni prima optiune a arhitectului si constructorului, combinand in mod optim rezistenta si estetica!


Colectia de vopsea pulbere Interpon D RAL MAT

Urmand dar si formand tendintele pietei europene, AkzoNobel ofera cele mai multe vopsele RAL si cu aspect mat. Vopselele mate sunt livrate gata pregatite si apartin seriei Interpon D1036, sunt certificate Qualicoat Class 1 si GSB Standard si corespund cerintelor AAMA2603-05 si EN 12206.

La comanda sunt disponibile si in seriile de vopsele pulbere Ultra-Durabile Interpon D2525 si Interpon D3000.

Colectia de vopsea pulbere Mozaik

rezinta o gama variata de culori si de efecte speciale, include 30 de nuante, dintre care 24 sunt dedicate exclusiv decoratiunilor interioare, iar celelalte 6 decoratiunilor de exterior. Vopselele pulbere din aceasta colectie nu sunt toxice, nu contin plumb sau TGIC si sunt in conformitate cu cerintele ROHS. Vopseaua pulbere a acestei noi colectii reprezinta prima alegere pe piata pentru vopsirea produselor casnice si industriale, cum sunt mobilierul din metal, articolele de iluminare, mobilierul de gradina, mobilierul de exterior in general, echipamentul din magazine, rafturi, etc.
- Nuantele colectiei Mozaik sunt impartite in 5 grupe, in functie de aspect: Hi - Tech, Crystal, Glaze, Gleam, Grizz.

Colectia de vosea pulbere Antik

Ofera 24 de nuante cu efecte speciale dintre care 19 produse (Interpon 700 - Epoxy Polyester) sunt pentru uz de interior si 5 produse sunt pentru uz la exterior (Interpon 610 TGIC free Polyester). Nuantele colectiei Antik sunt impartite in 5 grupe, in functie de aspect: Ephesus, Pergamon, Selinus, Woody, Authentic.

23 imagini

13 Documentatii tehnice
Vezi toate

Vopsele pulberi
Fisa tehnica
6 p | EN
Gama de culori vopsea pulbere
Catalog, brosura
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vopsele pulberi pentru mobila, electrocasnice, auto sau industrie INTERPON
Contactează AKZO NOBEL POWDER COATINGS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.