AKZO NOBEL POWDER COATINGS

AKZO NOBEL POWDER COATINGS

B-dul. Burebista nr. 1, bl. D 15, sc. 2, et. 4, ap. 50, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

AKZO NOBEL POWDER COATINGS

AkzoNobel este cea mai mare companie producatoare de lacuri si vopsele din lume, avand aproximativ 60.000 de angajati in mai mult de 80 de tari, s-a dedicat in intregime conceptului de a oferi astazi raspunsuri la intrebarile de maine - "Tomorrow's Answers Today". Spiritul inovativ, coroborat celor aprope 90 de ani de experienta, a facut din AkzoNobel o companie de succes, o companie care intelege cu exactitate necesitatile si cerintele clientilor sai, oferind o gama larga de produse.

AkzoNobel, investind sistematic in cercetare si in inalta tehnologie, creeaza noi produse avansate cu rezistenta sporita si estetica inovatoare, care respecta si protejeaza mediul inconjurator, deoarece nu contin substante daunatoare pentru ozon si nu contin substante toxice pentru organismul uman. Privind spre viitor, cel mai important obiectiv al echipelor de Cercetare & Dezvoltare ale AkzoNobel este crearea de pulberi pentru vopsire in camp electrostatic care sa contribuie semnificativ la protectia mediului. Pentru sustinerea acestui efort, din martie 2009, toate materialele noastre de comunicare sunt insotite de logo-ul "Every color is GREEN", pentru a accentua si mai mult faptul ca vopselele noastre pulbere au proprietati ecologice (green).
Produsele AkzoNobel nu contin numai nuante de verde, dar in mod sigur sunt caracterizate NUMAI de proprietati "verzi" (green).

1 gamă de produse înscrisă